• Gratis verzending
    Bij bestellingen boven €150
  • Levering
    Betrouwbaar en snel
  • Super service!
    Staat voor u klaar!

Onze webshops

Disposabletotaal.nl

Disposabletotaal is dé expert als het gaat om disposables. Disposables is eigenlijk gewoon een mooi woord voor producten die men eenmalig gebruikt. In deze webshop vindt u onder andere kunststof glazen, bekers, borden en bestek; maar ook leveren wij een groot aantal producten die men dagelijks gebruikt in zowel de professionele als hobbykeuken. Dit aangevuld met verpakkingen, met name voor take away restaurants, papierwaren, disposable-kleding en alles op het gebied van voedselveiligheid. 


Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is de eerste webshop die door 4UStore werd gelanceerd. Hier vindt u onder andere papierwaren, handdoekrollen, zeep, dispensers, automaten en allerhande sanitair artikelen. Dit alles aan zeer scherpe prijzen. Bovendien bieden wij onze klanten de zogeheten ‘pasgarantie’. Dit houdt in dat u handdoekjes en toiletpapier kosteloos kunt omruilen, mochten deze niet in uw automaat of dispenser passen. Ook bieden wij de mogelijkheid proefmonsters aan te vragen voor een brede selectie van ons assortiment.  

 

Prullenbaktotaal.nl

Prullenbaktotaal.nl is ons jongste webwinkel, opgericht eind 2015. Hier vindt u alles wat te maken heeft met afvalverzameling en afvalverwerking: afvalbakken, pedaalemmers, containers en vuilniszakken, maar ook allerhande asbakken, brievenbussen, garderobes, kapstokken, schoonmaakmaterialen, sanitair-artikelen en transportwagens. Vindt u een bepaald product niet terug in het assortiment, neem dan snel contact met ons op.  

Navigatie