Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    36
Merk
  1. Bolsius (15)
Color
  1. Rood (1)

Kaarsen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Speciaal voor valentijn kaarsen kopen bij 4UStore

Dat op Valentijnsdag kaarsjes niet mogen ontbreken, staat buiten kijf. Daarom vindt u bij 4UStore een wel heel ruim assortiment aan valentijn-kaarsen. Dit gaat van kleine theelichtjes die romantiek uitademen tot tafelkaarsen, stompkaarsen en geurkaarsen. We bieden verschillende kaarsconcepten aan en maken het wel heel eenvoudig om een tafel romantisch aan te kleden. We verkopen onze valentijn-kaarsen aan particulieren en professionals. Onze valentijn-kaarsen worden onder andere gebruikt door restaurants en wellnesscentra.

Dit is waarom op Valentijnsdag kaarsjes niet mogen ontbreken

Uiteraard mogen tijdens een romantisch diner op Valentijnsdag kaarsen niet ontbreken. Kaarsjes stralen zowel letterlijk als figuurlijk warmte uit en zorgen voor een intiem en behaaglijk gevoel. Dat komt niet alleen door de lichttemperatuur en -kleur, maar ook omdat het vlammetje fonkelt en schittert. Het zachte licht van de kaars met de warmte eromheen prikkelt de zintuigen. Ook het feit dat niet de hele kamer verlicht is, maar enkel de plek waar jullie samenzijn, zorgt voor een spannend effect waarbij de intimiteit centraal lijkt te staan. Het zijn slechts enkele van de vele redenen waarom op Valentijnsdag kaarsen eigenlijk nooit mogen ontbreken.

Speciaal voor Valentijnsdag kaarsen kopen bij 4UStore

Indien u op zoek bent naar valentijn-kaarsen bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Wij verkopen onder meer de valentijn-kaarsen van Bolsius. De valentijn-kaarsen van Bolsius zijn er in verscheidene verschijningsvormen, gaande van theelichten tot mooie gotische kaarsen die spelen met verschillende groottes. Niet alleen kunt u bij ons valentijn-kaarsen kopen, maar ook alles wat erbij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan een mooi houdertje om de valentijn-kaarsen met verschillende hoogtes te laten spelen, terwijl u voorkomt dat er kaarsvet op uw tafelkleed drupt. Ook bijvoorbeeld een kaarsenaansteker is bij ons te verkrijgen. Op de onderstaande pagina's ontdekt u meer over onze andere producten die we aanbevelen.

"