Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Valentijn chocolade

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

"

Online valentijn-chocolade kopen bij 4UStore

Het is een ware traditie om op valentijn chocolade aan een geliefde te geven. Veel heeft te maken met de legendes van weleer. De Azteken gebruikten cacao voor het maken van een drank die ze xocoatl noemden, de Spanjaarden hadden het over chocolat. Men geloofde toen dat deze drank verliefdheid en passie aanwakkerde. De legende gaat dat koning Moctezuma ooit vijftig bekers van het drankje dronk, zodat hij dagenlang als een jonge hengst bij zijn harem tekeer kon gaan. Deze legendes hebben ervoor gezorgd dat cacao en liefde met elkaar worden gelinkt en dat we op valentijn chocolade aan een geliefde geven. Dat het nog eens lekker is ook, helpt natuurlijk een beetje.

Voor valentijn chocolade-hartjes kopen bij 4UStore

Verschillende producenten brengen speciaal voor valentijn chocolade op de markt. Dat is bijvoorbeeld het geval voor Tony's Chocolonely, de leverancier van 100% slaafvrije chocoladerepen. Tony's Chocolonely brengt op valentijn chocolade op de markt met liefdevolle boodschappen en heeft zelfs speciale valentijn-chocolade met frambozensmaak. Tony's Chocolonely is zeker niet de enige die speciaal voor valentijn chocolade met liefdevolle boodschappen op de markt brengt. Ook bijvoorbeeld Milka en Ferrero doen dat. Bij Milka brengen ze op valentijn chocolade-hartjes op de markt. Deze chocoladepralines op basis van alpenmelkchocolade zijn gevuld met een lekkere hazelnootcrème. Bij Ferrero komen hun bekende Ferrero Rochers in een mooi chocoladehart.

Dit is waarom u voor uw valentijn-chocolade groothandel 4UStore inschakelt

Wij begrijpen waarom u voor uw valentijn-chocolade groothandel 4UStore inschakelt. Wij zijn namelijk een groothandel met een ruime keuze aan valentijn-chocolade. Bovendien leveren wij razendsnel en hanteren wij scherpe prijzen. Indien u grote bestellingen plaatst, kennen wij staffelkortingen toe. Onze valentijn-chocolade is slechts een van de producten die het op Valentijnsdag altijd goed doen. Neem een kijkje op de onderstaande pagina's waar u nog heel wat andere nuttige producten aantreft.

"