Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Smartphone accessoires

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Smartphonehouders, autoladers en andere smartphone-accessoires voor in de auto

De auto is de ideale plaats om onderweg uw smartphone even op te laden. Hierdoor heeft menig auto en autolader iPhone na iPhone opgeladen en zowel passagiers als bestuurders geplezierd. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u uw smartphone gebruikt terwijl u aan het sturen bent, waardoor fabrikanten ook een smartphone houder voor in de auto hebben ontwikkeld. Een smartphone houder voor in de auto staat u toe om handsfree te navigeren. Deze en andere smartphone-accessoires voor in de auto kunt u bij 4UStore aanschaffen.

Een autolader kopen bij 4UStore

Speciaal voor het opladen van uw smartphone verkopen wij diverse autoladers. De Autolader 12V plugt u gewoon in de sigarettenaansteker en zorgt ervoor dat u meteen beschikt over een USB-poort waaraan u uw smartphone kunt opladen. Hierdoor kan de autolader iPhone na iPhone opladen. U kunt deze USB-poort uiteraard ook gebruiken voor andere apparaten. U kunt bijvoorbeeld met de autolader USB-C-apparaten opladen, zoals Android-toestellen, tablets en powerbanks. De Autolader 12V is geschikt voor alle auto's met een accu van 12 V en niet voor bijvoorbeeld vrachtwagens die een 24V-accu hebben.

Wij hebben een ruim assortiment aan autoladers voor u beschikbaar. Deze autoladers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en telkens met een of meerdere USB-poorten. Ze worden onder andere op de markt gebracht door GreenMouse, een duurzame leverancier die kiest voor verpakkingsvrije oplossingen. Of u nu met de autolader iPhone na iPhone wil opladen of met de autolader USB-C-apparaat na USB-C-apparaat wil opladen: bij ons vindt u altijd een passende oplossing.

Een smartphone houder voor in de auto kopen bij 4UStore

Niet alleen kunt u met onze autolader USB-C-apparaat na USB-C-apparaat opladen, bovendien bieden wij oplossingen aan om uw smartphone veilig in de auto te gebruiken. Dankzij onze smartphone houder voor in de auto heeft u de handen vrij en kunt u bijvoorbeeld het navigatiesysteem veilig gebruiken. Dat is een must, want in veel landen is het namelijk verboden om de smartphone als navigatiesysteem te gebruiken terwijl het op de schoot of op de passagiersstoel ligt. Dat is bijvoorbeeld het geval in België. Wij verkopen onder meer de smartphone houder voor in de auto van GreenMouse. Het gaat om een universele smartphone houder in de auto. Het is aan het ventilatierooster te bevestigen.

Nog meer auto-artikelen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vindt u talloze spullen voor in de auto. Wij verkopen niet alleen smartphone-accessoires, zoals een smartphone houder voor in de auto of de Autolader 12V, maar bijvoorbeeld ook autogeurtjes en alles voor een schone auto. Op de onderstaande pagina's vindt u nog allerlei andere auto-artikelen waarvan wij denken dat ze voor u nuttig zullen zijn.

"