Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 3
    16
Merk
  1. Comma (3)

Koelvloeistof

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Wegwijs in het assortiment van koelvloeistof-groothandel 4UStore

Een verbrandingsmotor kan ongelofelijk warm worden. Net daarom kan een auto niet zonder koelvloeistof. Het helpt om de overtollige warmte af te voeren en om beschadigingen te voorkomen. 4UStore is een koelvloeistof-groothandel waar u onder meer terechtkunt voor de Comma-koelvloeistof. Comma is vooral bekend als leverancier van motorolie, maar maakt ook andere hoogwaardige autovloeistoffen. Wij leveren de Comma-koelvloeistof in uiteenlopende verpakkingen die zowel geschikt zijn voor consumenten als grootverbruikers.

Comma-koelvloeistof kopen bij 4UStore

Koelvloeistoffen worden gemaakt op basis van gedemineraliseerd water. Daaraan werden verschillende middelen toegevoegd, zoals smeermiddel en antivries. Ook een anticorrosiemiddel en een middel tegen schuimvorming is hierin te vinden. Uiteraard kan de exacte samenstelling verschillen en zijn er altijd wel kwaliteitsverschillen merkbaar. De Comma-koelvloeistof wordt onder meer door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten wel eens het neusje van de zalm genoemd. De Comma-koelvloeistof is bestand tegen lage temperaturen en heeft een erg hoog kookpunt. Tegelijkertijd gaat het langdurig mee. Desondanks zullen de eigenschappen van de Comma-koelvloeistof, net als bij soortgelijke producten van andere fabrikanten, na verloop van tijd veranderen. De Comma-koelvloeistof is echter heel lang houdbaar.

De garantie op kwaliteit

Bij koelvloeistof-groothandel 4UStore kunt u de Comma-koelvloeistof kopen in kleine flesjes van 1 liter. U kunt echter ook kiezen voor een koelvloeistof-grootverpakking in een jerrycan van 2 liter of van 5 liter. Deze koelvloeistoffen zijn hoe dan ook geschikt voor zowel benzinemotoren als dieselmotoren en beschermen zowel tegen oververhitting als tegen bevriezing. Het gaat om hoogwaardige producten die door experts worden aanbevolen. Hetzelfde kunnen we zeggen over onder meer de motorolie en de remvloeistof van Comma. Op de onderstaande pagina's ontdekt u meer over deze producten van Comma, alsook over de autogeurtjes die wij verkopen.