Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 3
    4
Merk
  1. Comma (1)

Remvloeistof

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Remvloeistof online bestellen bij 4UStore

Remvloeistof is een vloeistof voor gebruik in hydraulische remsystemen. Het wordt gebruikt om de remkracht over te geven. Wij verkopen onder meer de Comma-remvloeistof. Het gaat om een DOT4-vloeistof. Deze remvloeistof is hygroscopisch en neemt water uit de lucht op, waardoor het periodiek te vervangen is. Een DOT4-vloeistof heeft een droog kookpunt van minstens 230 °C, een nat kookpunt van minstens 155 °C en een kinematische viscositeit van minstens 1,5 mm²/s. Wij verkopen de Comma-remvloeistof in kleine flessen van 500 ml. Deze flessen zijn ideaal om te verkopen in bijvoorbeeld tankstations. U kunt deze remvloeistof online bestellen.

Bestellen van remvloeistof: gratis verzending binnen Nederland

4UStore is een groothandel en dat wil zeggen dat u op uitstekende voorwaarden mag rekenen. Uw remvloeistof online bestellen, is daarbij mogelijk. Bovendien kennen wij bij grote bestellingen van remvloeistof een gratis verzending toe. Dat is het geval voor accounthouders in Nederland die bestellingen plaatsen vanaf 100 euro (excl. btw). Niet alleen kennen wij bij het bestellen van grote hoeveelheden remvloeistof een gratis verzending toe, maar bovendien geniet u in dat geval ook van een extra voordelige staffelkorting. Als accounthouder is het ook mogelijk om op rekening te betalen. Het is wel zo dat bij het bestellen van remvloeistof de gratis verzending beperkt is tot Nederland. Belgische accounthouders genieten echter van een korting op de verzendkosten.

Meer dan alleen remvloeistof online bestellen bij 4UStore

De drempel van 100 euro die geldt om bij uw remvloeistof van een gratis verzending te genieten, is een totaaldrempel. U kunt dus ook andere producten bestellen om aan deze drempel te komen. Het is dan ook goed om te weten dat niet alleen remvloeistof online bestellen mogelijk is bij 4UStore. Wij bieden nog talloze andere autoproducten en autovloeistoffen aan die wij gratis verzenden in Nederland. Op de onderstaande pagina's ontdekt u een aantal andere producten die u wellicht zullen interesseren.