Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Gluten- en suikervrij snoep bestellen: het kan ook bij 4UStore

maandag 15 april 2019 | Geschatte leestijd: 1 minuten

We gaan steeds bewuster om met onze gezondheid. Ook wat snoep betreft is dit het geval. Natuurlijk zijn het de kinderen die het liefst snoepen, maar ook hier houden de ouders graag een oogje in het zeil. We merken dat de vraag naar suikervrij snoep dan ook toeneemt. Ook bij 4UStore hebben we ons assortiment daarom uitgebreid met verschillende gluten- en suikervrije varianten. Ook suikervrij snoep bestellen doe je dus gewoon bij 4UStore.

Glutenvrij Napoleon snoep bestellen bij 4UStore

Suikervrij snoep van Napoleon blijft momenteel een utopie. Wel maakt men gebruik van glucosestroop op basis van tarwe, waardoor het Napoleon snoep zich glutenvrij mag noemen. Geheel vrij van gluten is Napoleon snoep echter niet. De hoeveelheid gluten in het Napoleon snoep zou echter kleiner zijn dan 20 mg/kg. Hierdoor is er geen kans op allergische reacties en mag het Napoleon snoep zich glutenvrij noemen.

Klene drop suikervrij snoep bestellen bij 4UStore

Fantastisch nieuws voor zij die houden van Klene drop!  Bij Klene drop vind je verschillende suikervrije producten. Op het moment van schrijven zijn dat er maar liefst dertien. Het gaat van de Klene Suikervrije mild zoete muntdrop tot de Klene suikervrije groentjes en de suikervrije Klene drop gums. Voor elk product van Klene drop blijkt er dan ook een suikervrije variant te bestaan. Fans van Klene drop kunnen dan ook naar hartenlust hun suikervrij snoep bestellen bij 4UStore.

Ander gluten- of suikervrij snoep kopen bij 4UStore

Bij 4UStore beschikken we natuurlijk over meer snoepproducten dan louter het glutenvrij Napoleon snoep of de suikervrije Klene drop. Ben je op zoek naar snoepgoed zonder gluten en/of suikers? Neem dan contact op met onze klantendienst. Zij zijn immers niet alleen gek van snoep, maar kunnen jou er ook vertikt veel over vertellen.