Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Ontdek hier de hipste trends op vlak van chocolade

dinsdag 2 april 2019 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Chocolade als een hip en trendy product bestempelen: het is niet eenvoudig. het verhaal van pure chocolade brengt ons immers terug tot de Indianen, waar ene Quetzalcoatl nog over het Amerikaans continent waakte. Maar net omdat choco zo heerlijk is, weet het ons altijd verrassen. En bovendien blijft het voortdurend razend actueel. Ook in 2019 zijn er weer een aantal chocoladetrends die we voor jou op de voet volgen.

Cookie Dough met pure chocolade

In mei 2017 opende de eerste Nederlandse Cookie Dough-bar haar deuren. Het eten van versgedraaide en verdraaid lekker koekjesdeeg kwam dan ook uit de Verenigde Staten overgevlogen. Een heerlijke desserttrend die naar alle waarschijnlijkheid in 2019 helemaal zal doorbreken. Naar Nederlandse gewoonte werken we het dan wel op onze eigen manier af. Niet alleen met pindakaas, maar ook met behulp van chocolade. Zoals wel vaker speelt ook de beste chocolade een rol bij de hipste desserttrends en ook in 2019 zal dat niet anders zijn.

Betaalbare luxe met duurzame ingrediënten

Wanneer we het hebben over betaalbare luxe, denken we al snel aan de Merci chocolade. Hoe dan ook worden consumenten graag verwend. Onbetaalbare exclusiviteit wordt echter een taboe. In 2019 worden chocoladeklassiekers nog vaker omgevormd tot single-bite oplossingen met een opwindende en luxueuze twist. Dit bovendien op basis van duurzame ingrediënten. Want in 2019 zullen we nog bewuster omgaan met de Aardse grondstoffen. Dat merk je bijvoorbeeld aan de populariteit van de 100% slaafvrije Tony Chocolonely chocolade.  

Chocolade als totaalbeleving

Consumenten willen gezond genieten. Mood food, craftitic en gepersonaliseerde pure chocolade: chocolade wordt steeds meer als een totaalbeleving aanzien. Ook in 2019 zullen we dat terug zien komen. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde chocoladegeschenken. Niet langer zal het louter gaan om leuke boodschappen met chocoladeletters, maar op maat gemaakte figuurtjes en 3D-ontwerpen zullen zeker ook de chocolademarkt veroveren.

Bij 4UStore volgen we de nieuwste trends op vlak van chocolade steeds op de voet. Zo kunnen wij de hipste chocoladeproducten aanbieden. Mis je toch een product? Neem dan contact op met onze klantendienst.