Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Ontdek ons assortiment suikervrij snoep en snoep zonder gelatine (halal)

maandag 20 mei 2019 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Er was een tijd dat diabetespatiënten alleen met veel zin mochten watertanden bij het denken aan snoep. Tegenwoordig is er voor hen ook suikervrij snoep verkrijgbaar. Ook moslims kenden het probleem. Veel snoep bevat immers gelatine, dat afkomstig is van een varken. Dergelijk snoep is voor moslims verboden (haram). Vaak moesten zij er de verpakkingen op naslaan om zo na te gaan of ze het snoep al dan niet mochten eten. Niet eenvoudig en dus konden moslimkinderen niet zomaar snoep eten. Niet leuk! Gelukkig zijn de tijden tegenwoordig compleet anders. Zowel suikervrij snoep als snoep zonder gelatine (halal snoep) is gewoon online verkrijgbaar. Ook bij 4UStore is dit niet anders.

Suikervrij snoep kopen bij 4UStore

Bij 4UStore bieden we een ruim assortiment aan suikervrij snoep aan. Soms worden ze ook wel eens gezond snoep genoemd, maar dat hoeft niet automatisch waar te zijn. Lekker zijn ze alvast wel. En uiteraard is het suikervrij snoep ook vrij van suiker. Het aanbod suikervrij snoep wordt steeds groter. Toch hebben we bij 4UStore al een ruim assortiment suikervrij snoep beschikbaar. Onder andere de drop van Klene is suikervrij verkrijgbaar. Ander suikervrij snoep is er onder andere van Fisherman’s Friend en Ricola. Specifiek op zoek naar suikervrij snoep? Dan informeert onze klantendienst jou met alle plezier.

Snoep zonder gelatine (halal snoep) kopen bij 4UStore

Hiernaast kan je bij 4UStore ook snoep zonder gelatine of halal snoep kopen. Het is echter nog niet omdat het gaat om snoep zonder gelatine, dat het ook echt halal snoep is. Om van halal snoep te mogen spreken mogen er ook geen kleurstoffen van dierlijke oorsprong in zitten. Karmijn (E120), wordt bijvoorbeeld gewonnen uit een schildluis en is vaak een instinker. Dergelijke insecten zijn eveneens haram en verboden te eten. Hierdoor is de zoektocht naar halal snoep een stuk ingewikkelder. Wil je halal snoep kopen en twijfel je over de geschiktheid van een product? Dan hoef je niet zelf op zoek te gaan naar meer informatie. Onze klantendienst informeert je graag verder. En ja, wij gaan verder dan even nagaan of het al dan niet gaat om snoep zonder gelatine.