Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Waarom restaurants voor de Cafitesse koffiemachine moeten kiezen

dinsdag 5 maart 2019 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Voorgerechten, hoofdgerechten en desserts leken lange tijd het paradepaardje van een restaurant te zijn. Ook een goede wijnkaart mocht uiteraard niet ontbreken. Later werden ook andere aspecten van de kaart geüpgraded. Denk bijvoorbeeld aan kwalitatieve vruchtensappen of het aanbieden van verschillende soorten mineraalwater. De koffie? Daar bleek men lang niet altijd evenveel aandacht aan te schenken. Toch kunnen ook restaurants maar beter voor een goede koffiemachine kiezen. Wat ons betreft is het Douwe Egberts koffiezetapparaat, de Cafitesse, een absolute aanrader.

Cafitesse, want consumenten weten wat ze willen

In een ver verleden namen consumenten genoegen met een doordeweekse koffie. Maar vandaag de dag zijn consumenten veel beter op de hoogte van de mogelijkheden. Niet alleen omdat ze zelf een multifunctionele koffiemachine in huis hebben, maar ook omdat koffiebars nieuwe deuren voor hen openden. Die belevenis trekken ze nu ook door naar de culinaire wereld. Het kan immers niet de bedoeling zijn dat jouw koffiemachine inferieur is ten opzichte van hun Douwe Egberts koffiezetapparaat. Een goede kwaliteit en voldoende keuzemogelijkheid: dat is wat consumenten willen. De Cafitesse, het Douwe Egberts koffiezetapparaat bij uitstek, biedt tot 12 standaardvariaties aan.

De focus op alcohol vervaagt

In een niet zo ver verleden lag de focus veeleer op een digestief. Amaretto, Calvados en een goede whisky konden bijvoorbeeld niet ontbreken. Tegenwoordig focussen we veel minder op alcohol en gaan we op zoek naar andere goede afsluiters. De vraag naar een bijzondere koffie neemt dan ook toe. Net zoals jouw whisky een goede kwaliteit dient te hebben, is dat ook voor de koffie het geval. Een Douwe Egberts koffiemachine zoals de Cafitesse, weet dat doel goed te dienen.

Klanten willen betalen voor kwaliteit

Tot slot weet de Cafitesse koffiemachine zich eenvoudig terug te verdienen. Vandaag de dag zijn consumenten immers bereid om meer te betalen voor een goede koffie. Dat bewijzen de vele koffiebars die in het straatbeeld verschijnen. Een goede Cafitesse koffiemachine of een ander hoogwaardig Douwe Egberts koffiezetapparaat zal zich dan ook eenvoudig laten terugverdienen. Meer nog: je kan zelfs extra winst boeken! Klant tevreden, jij tevreden.