Onze andere webshops

Nieuw bij 4Ustore: Bang Energy

maandag 21 juni 2021 | Geschatte leestijd: 1 minuten

Misschien heb je dit merk al eens voorbij zien komen op bijvoorbeeld TikTok of Instagram; Bang Energy. Een echte hype onder de TikTokkers. Bang Energy is een energiedrankje dat bekend staat om de suikervrije en caloriearme, zoete smaken die Bang Energy produceert.

Met smaken zoals Bangster Berry, Lemon Drop, Pina Colada en nog veel meer andere onderscheidt Bang Energy zich echt van de standaard energie dranken die je vind in de supermarkt. Niet alleen vanwege de originele smaken maar ook in de verpakking en marketing van het product. De fleurige kleuren die zijn gebruikt en het vele adverteren of verschillende sociale media kanalen zoals bijvoorbeeld TikTok zijn ontzettend creatief en leuk bedacht. Bang Energy is een echte pionier als het gaat om de marketing van het product, ze hebben een hele kledinglijn ontworpen, allemaal in de stijl van Bang Energy.

Maar wat onderscheidt Bang Energy van andere energie dranken? Bang Energy adverteert met de slogan ‘Fuel your Destiny’, zo willen ze laten zien dat je alles kan bereiken als je er maar energie in stopt. Ook is Bang Energy één van de weinige energiedrankjes die suikervrij én caloriearm zijn. Let wel op; omdat dit een energiedrankje is, zit er ontzettend veel cafeïne in. Drink er dus niet te veel van! Bang Energy is in 2020 uitgeroepen tot de nummer 3 best verkochte energydrink merk van de wereld.

Heerlijk voor in de zomer want Bang Energy is perfect als verfrissing op elk moment van de dag. Kom maar op met de zomer!

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan hier verder: