Onze andere webshops

Boodschappenlijst voor de kerstborrel en nieuwjaarsreceptie op kantoor

woensdag 4 december 2019 | Geschatte leestijd: 5 minuten

Een nieuwjaarsreceptie is het ideale moment om de banden tussen collega’s te smeden en boordevol moed en ambitie het nieuwe jaar te starten. Ben ook jij van plan om een nieuwjaarsreceptie te organiseren? Zorg er dan wel voor dat je tijdig alle benodigdheden in huis haalt. Om het jou iets eenvoudiger te maken, hebben wij alvast de belangrijkste benodigdheden voor je uitgezocht.

Disposables voor de nieuwjaarsreceptie op kantoor

Tijdens een nieuwjaarsreceptie vertoeven we allemaal in feeststemming en is het niet zo gek dat dat al eens in scherven resulteert. Net daarom raden wij aan om te kiezen voor onbreekbare disposables. Zo heb je meteen voldoende servies voor al het aanwezige personeel. Het nieuwe jaar is overigens ook het ideale moment om de duurzame ambities kracht bij te zetten. Dit jaar dus geen wegwerpplastic maar herbruikbare en biologisch afbreekbare disposables met respect voor de natuur! Mogen daarom zeker niet ontbreken:

Alles voor een feestelijke inrichting op kantoor

Hoewel ze niet beschikbaar zijn in een duurzame variant, moeten champagneglazen uiteraard wel aanwezig zijn tijdens een nieuwjaarsreceptie. Daarnaast staat of valt alles met de tafelaankleding, dus vergeet zeker niet om de juiste tafelkleden in huis te halen. Vooral feestelijke kleuren als rood en blauw doen het erg goed bij een nieuwjaarsreceptie. Voorzie overigens ook wat kaarsjes en sfeerverlichting, zeker ’s avonds is dat heel leuk en gezellig.

De lekkerste snacks kopen bij Kantinewinkel.nl

Tijdens een nieuwjaarsreceptie mogen hartige waren niet ontbreken. Zeker wanneer er alcoholische dranken worden geserveerd, onderstrepen we dat graag. Hartige waren zijn per slot van rekening niet alleen lekker, maar ze helpen eveneens een nuchtere maag te voorkomen. Denk vooral aan (biologisch afbreekbare) bakjes met chips, zoutjes en borrelnoten. Ook voor warme hapjes vind je bij 4UStore alles wat je zoekt, gaande van een extra grote pannenkoekenmix tot verrassende rookworsten. Heerlijk smikkelen!

De juiste drankjes voor je nieuwjaarsreceptie

Tijdens een nieuwjaarsreceptie gaat het er feestelijk aan toe en dus is de aanwezigheid van champagne niet zo onlogisch. Probeer verder het alcoholgebruik toch maar te beperken, want uiteindelijk gaat het toch nog steeds om een werkomgeving. Een kleine voorraad wijn of bier kan, maar cocktails of zware alcoholische dranken zijn dan weer geen goed idee. Frisdranken, water en sappen mogen daarentegen niet afwezig zijn. Ook warme dranken zoals koffie, thee en chocolademelk zijn welgekomen gasten tijdens de koudere winterdagen. Wat velen ook vergeten, zijn energiedrankjes. Zeker wanneer het laat wordt en sommigen nog de weg op moeten, is zo’n energieboost echt wel mooi meegenomen.

Eenvoudig opruimen met 4UStore

Hoe leuk het feestje ook mag zijn, ooit is het tijd om de deuren te sluiten en alles netjes op te ruimen. Want morgen moet er nu eenmaal opnieuw worden gewerkt… Zorg ervoor dat je alles in huis hebt om de opkuiswerken efficiënt te laten verlopen. Denk daarbij aan milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, het juiste poetspapier, afvalzakken en misschien ook wel enkele luchtverfrissers.

Nu je alle benodigdheden in huis hebt, ontbreken alleen nog de genodigden. Vergeet dus niet tijdig die uitnodigingen te versturen. Wij van 4UStore wensen jullie alvast een bruisend en sprankelend nieuw jaar toe!

boodschappenljist_kerstborrel_nieuwjaarsreceptie