Onze andere webshops

4UStore verkoopt de Beste Drop Ooit (Klepper & Klepper)

maandag 20 december 2021 | Geschatte leestijd: 4 minuten

Bij 4UStore verkopen we al langer drop. Zoete drop, zoute drop, muntdrop en Engelse drop: we hebben het allemaal. Maar nu verkopen we ook de beste drop. Meer nog: de Beste Drop Ooit! De drop van Klepper & Klepper verdient al langer een grotere markt en is nu ook bij ons te verkrijgen. We bieden alle beschikbare smaken aan en kunnen met veel tromgeroffel aankondigen dat er in 2022 zelfs een extra smaak aan het assortiment wordt toegevoegd.

Het verhaal achter de drop van Klepper & Klepper

Het dropverhaal van Klepper & Klepper begon in 1990. In dat jaar verscheen Klepper Sr. voor het eerst met zijn snoepkraam op de Alkmaarse markt. Het was een gure en koude dag, maar toch kwamen er best veel mensen op zijn snoepkraam af. Een jaar later volgde een nieuwe heuglijke gebeurtenis: Klepper Jr. zag het levenslicht! Het was een echt dropje met van die schattige kaakjes. Het beste dropje ooit, als we Klepper Sr. mogen geloven.

De jaren vlogen voorbij en het kleine dropje werd een volwassen man. In 2015 staat Klepper Sr. al 25 jaar op de markt en maakt hij samen met zijn zoon een jubileumdropje. Niet zomaar een dropje, want het doel was uiterst ambitieus: het lekkerste dropje ooit maken. Het resultaat? Een zoete drop met een aangename bite en een beetje pit. Glutenvrij en gelatinevrij, dat ook. Iets waar wij Nederlanders al staand voor klepperen.

De Beste Drop Ooit wordt al snel razend populair en van heinde en verre trekt men naar de markt van Alkmaar om er de beste drop te proeven. Vader en zoon beslissen daarop dat de beste drop een grotere markt verdient. Sinds 2017 is het dan ook verkrijgbaar in de betere speciaalzaken. Verschillende smaken volgen, zoals de Beste Zoute Drop Ooit op basis van Keltisch zeezout (2018) en de Beste Honingdrop Ooit op basis van honing uit de Hollandse Biesbosch (2019). Intussen is de Beste Drop Ooit al in vier smaken te verkrijgen en hebben ook wij het aan ons assortiment toegevoegd. Zo krijgt de Beste Drop Ooit ook de beste markt die het verdient.

Van de beste zoete drop tot de beste laurierdrop

De drop van Klepper & Klepper is momenteel in vier verschillende smaken te verkrijgen. Klepper & Klepper Volzoet is het jubileumdropje waar het allemaal mee begon. Volgens velen is het nog steeds de beste drop ooit. Vooral bij liefhebbers van zoete drop doet deze smaak het goed. Ook de textuur en de bite sluiten perfect aan bij de smaaksensatie. Klepper & Klepper Mildzout is de zoute variant. Het is de beste zoute drop ooit, of toch volgens Klepper & Klepper. Deze mildzoute drop is gemaakt op basis van ongeraffineerd Keltisch zeezout, wat door het aanwezige magnesium ook wel eens het gezondste zeezout ter wereld wordt genoemd.

Fan van bijzondere smaken? Dan mogen ook Klepper & Klepper Honing en Klepper & Klepper Laurier niet ontbreken. De honingdrop is gemaakt op basis van Hollandse honing en niet van honing uit verre oorden, zoals dat bij andere fabrikanten vaak wel het geval is. Er is zelfs gekozen voor imkers die actief zijn in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: het nationaal park de Biesbosch. Deze streekhoning heeft respect voor de lokale fauna en flora. Klepper & Klepper Laurier zet dan weer zuivere laurierolie als smaakmaker in. Deze gedestilleerde laurierolie is gemaakt op basis van laurierblaadjes die van de sierteelt afkomstig zijn en die vroeger gewoon op de composthoop verdwenen. Dan wordt het nu toch wel wat beter ingezet.

Met veel tromgeroffel kunnen we ten slotte aankondigen dat Klepper & Klepper in 2022 een nieuwe smaak bekend zal maken. Uiteraard voegen ook wij de nieuwste drop dan aan ons assortiment toe. Wedden dat het opnieuw de beste drop ooit wordt?

De Beste Drop Ooit kopen bij 4Ustore

Met de laurierdrop van Klepper & Klepper zult u gegarandeerd scoren bij uw doelpubliek. Het is dan ook een snoepje voor winnaars. Of dacht u dat het toeval is dat Olympische winnaars vroeger een laurierkrans op hun hoofd kregen? Maar ook de andere dropsnoepjes van Klepper & Klepper mogen er echt wel zijn. Bent u op zoek naar de beste drop ooit? Dan is Klepper & Klepper inderdaad een goede keuze. Toch hebben ook andere fabrikanten heus wel wat te bieden. Zo maakt Katja volgens velen de beste vegetarische drop ooit. En bij Harlekijntjes schenken ze een deel van de opbrengsten aan CliniClowns Nederland. Dan moet het toch echt wel de beste drop ooit zijn? Wat volgens u ook de beste drop mag zijn, maakt u zich vooral geen zorgen: wij hebben het allemaal.