Onze andere webshops

De Echte Mannekes zijn klaar om snoepliefhebbers te overtuigen

maandag 2 januari 2023 | Geschatte leestijd: 2 minuten

De Echte Mannekes, die zijn om op te vreten. Letterlijk! De Echte Mannekes worden op de markt gebracht door Matthijs, de snoep- en dropproducent die al sinds 1920 bewijst dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Matthijs is onder andere bekend geworden met het Brussels Manneke, een knipoog naar het Manneken Pis van Brussel. Bij Matthijs vinden ze dat het tijd is dat hun Mannekes op eigen benen kunnen staan en zo zijn de Echte Mannekes geboren.

Vier verschillende soorten Echte Mannekes

De Echte Mannekes, dat zijn mannekes met een eigen gezicht en een jasje. Er zijn naast de Originele Mannekes ook de Verliefde Mannekes, de Wilde Mannekes en de Zure Mannekes. De Originele Mannekes zijn de dropjes waar het allemaal ooit mee begon. Het is de enige echte zoete drop met enkel natuurlijke kleur- en smaakstoffen. De Wilde Mannekes zijn dan weer simply the bes’: bijzonder fruitig snoep met de smaak van wilde bosbes.

De Verliefde Mannekes? Die zijn fruitig zoet. Ze hebben niet alleen de smaak van rood fruit en aardbei, maar ook de passie van blauwe bosbessen. Ze bevatten enkel natuurlijke smaakstoffen, want kunstmatige liefde wil niemand. Dat maakt ze zoeter dan Romeo en gepassioneerder dan Julia. Je kan de Verliefde Mannekes net niet in de ogen kijken. Gelukkig maar, want echte liefde is blind! Ten slotte moet u ook eens de Zure Mannekes proberen. Deze superzure snoepjes hebben de smaak van grapefruit, limoen en passievrucht, maar dan lekker verzuurd. Gelatine bevatten ze niet en zuurpruim staat evenmin op het ingrediëntenlijstje.

Creatief concept, klaar voor de winkelrekken

De Echte Mannekes vormen een origineel snoepconcept waarrond een leuk verhaal is ontwikkeld. Daarvoor ging Matthijs de samenwerking aan met Super Rebel, een onafhankelijk en creatief bedrijf dat nieuwe merken bedenkt en bestaande merken opnieuw energie geeft. De website Echtemannekes.nl is onder andere genomineerd in de categorie The Best Food & Drink Website Designs door awardplatform Designrush.com. Ook de verpakking van de Echte Mannekes barst van de creativiteit. Het merk en de familie van Echte Mannekes zijn duidelijk klaar om de winkelrekken, de kantines, de snoepautomaten en de harten van snoepliefhebbers te veroveren. Bestel ze nu bij Kantinewinkel.nl.

"