Onze andere webshops

Nieuw: de feelgoodsnacks van BitesWeLove

dinsdag 19 juli 2022 | Geschatte leestijd: 1 minuten

Bites We Love is een snackmerk. En niet zomaar een snackmerk, want bij Bites We Love zijn ze gepassioneerd door gezonde snacks. Het concept begon in 2015 als een online snackabonnement. Intussen is het uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf. Zelfs aan de andere kant van het Kanaal houden ze van Bites We Love. Wij hebben de feelgoodsnacks van dit merk uit Nederland recent aan ons assortiment toegevoegd en dat doen we natuurlijk niet zomaar.

Gezonder snacken met Bites We Love

Het concept van Bites We Love is heel eenvoudig: mensen helpen om gezonder te snacken door lekkere en verantwoorde bites aan te bieden. Daarvoor gebruikt men enkel de beste plantaardige ingrediënten. Het gebruik van zout, vet en suiker wordt steeds beperkt. Het assortiment is bijzonder uitgebreid en omvat onder meer de Crunchy Peas Smoked Paprika, de Crunchy Peas Dark Chocolate en de Crunchy Mix Smokey BBQ. Het gaat om knapperige tussendoortjes die heerlijk luchtig zijn. Bovendien bevatten ze veel vezels en zijn ze palmolievrij. Dat wil zeggen dat ze veel gezonder zijn dan de standaardborrelnootjes en -snacks die u kunt kopen. Ten slotte zijn deze snacks lekker en komen ze zonder een schuldgevoel. Alleen al daarom mogen ze niet ontbreken in ons assortiment.

Bites We Love: de gezonde keuze voor uw team

Steeds meer bedrijven schenken aandacht aan gezonde en verantwoorde tussendoortjes. De suikerrijke en ongezonde versnaperingen worden vervangen door gezonde alternatieven. Dat vinden wij een heel goed idee. De feelgoodsnacks van Bites We Love zijn wat ons betreft een uitstekende toevoeging aan het assortiment van uw kantine of als snuisterij tijdens een vrijmibo. Bovendien kunnen ze ook perfect worden aangeboden in een snackautomaat of kunnen ze als geschenkje aan het personeel worden gegeven. Er zijn heel wat mogelijkheden. Onder meer de Universiteit van Amsterdam, het UWV en de Nationale Postcode Loterij gingen u reeds voor en kozen eerder al voor Bites We Love.