Onze andere webshops

Douwe Egberts L'OR Lucente PRO: het antwoord op de belevingseconomie

maandag 13 juli 2020 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Winkelen wordt steeds vaker een belevenis. De beleveniseconomie is een duidelijke verwachting van de millennials die meerwaarde willen zien in fysieke winkels. Anders winkelen ze wel online. Conceptrestaurants, boetieks met persoonlijk advies en een gezellige koffiecorner mogen daarbij niet ontbreken. Met de Douwe Egberts L'OR Lucente PRO stellen we u de oplossing voor kleine boetieks en zaken voor.

Uniek ontwerp van de Douwe Egberts L'OR Lucente PRO

De Douwe Egberts L'OR Lucente PRO is voornamelijk ontworpen voor kleine boetieks en kleine zaken. Het houdt rekening met de bijzondere behoeften van de professionele markt en combineert de kenmerken van een professionele koffiemachine met kleinschalig gebruiksgemak en de ultieme kwaliteit die u van espressokoffie mag verwachten. Hoewel het zich focust op de kleinere zaken, is de Douwe Egberts L'OR Lucente PRO ontworpen voor intensief gebruik (+/- 25 kopjes per dag). Onder andere in kapsalons, barbiersalons, schoonheidssalons, spa’s en kledingzaken geeft de Douwe Egberts L'OR Lucente PRO zeker zijn plaats.

Die hoogstaande kwaliteit geldt niet alleen voor de Douwe Egberts L'OR Lucente PRO, maar ook voor de L’OR-capsules. Hoewel die in verschillende smaken en sterktes komen, zijn de koffiebonen altijd uiterst zorgvuldig geselecteerd en is de intense en exclusieve smaak alomtegenwoordig. De combinatie van de Douwe Egberts L'OR Lucente PRO en de L’OR-capsules bewijst bij elk kopje zijn meerwaarde.

Kenmerken van de Douwe Egberts L'OR Lucente PRO

De Douwe Egberts L'OR Lucente PRO heeft een strak, pianozwart design en is voorzien van een matte afwerking. De details zijn gemaakt van roestvrijstaal waardoor de Douwe Egberts L'OR Lucente PRO niet alleen indruk maakt, maar ook nog eens heel duurzaam is. Verder is de Douwe Egberts L'OR Lucente PRO eenvoudig te gebruiken en te installeren.

De levensduur van de Douwe Egberts L'OR Lucente PRO wordt op 30.000 koffies geschat. Aan een capaciteit van twintig kopjes per dag, wat door de ruime watertank van 1,4 liter niet onlogisch is, en een wekelijkse sluitingsdag loopt de levensduur op tot vijf jaar.

Verhoog de kwaliteit van uw koffie

De Douwe Egberts L'OR Lucente PRO is een ideale koffiemachine om collega’s en gasten een koffiecorner van topniveau te schenken. De pianozwarte koffiemachine naar Italiaanse stijl is eenvoudig uit te breiden met talloze eigentijdse accessoires zoals een capsuledispenser of de L'OR Milky melkopschuimer.

U heeft de keuze uit diverse gouden koffiecollecties met uiteenlopende aroma’s en melanges. De Espresso Ristretto 11 met een krachtig en kruidig aroma is een van de favorieten, maar ook de Lungo Elegante 06, de Profondo 08 met het aroma van geroosterde amandelen of de Espresso Forza 09 met complexe tonen van zoethout mogen niet ontbreken. Al deze koffievarianten zijn UTZ-gecertificeerd en verkrijgbaar bij Kantinewinkel.nl.