Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Douwe Egberts Barista One: de beste in zijn soort

zondag 23 september 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten

De koffiecorner neemt steeds vaker een professionele look aan. Het is dan ook hierop dat de Barista One van Douwe Egberts inspeelt. Het kiest voor een professionele koffiemachine met maar liefst twaalf standaardvariaties. Toch is het dat niet alleen wat deze koffiemachine zo bijzonder maakt. Van het ontwerp tot wat je onder de motorkap vinden kan: je tovert jouw koffiecorner al snel om in een professionele espressobar.

Wat maakt de Douwe Egberts Barista One zo bijzonder?

Wat de DE Barista One zo bijzonder maakt? Dat moeten wel z’n specificaties zijn. Het maakt immers de heerlijkste koffie op basis van verse koffiebonen. Dat doet het via een innovatieve technologie dat het van de klassieke volautomatische espressomachine heeft geleerd. Het aantal koffievariaties is verregaand. Natuurlijk is er in de eerste plaats zwarte koffie en de gekende klassiekers zoals cappuccino en decafe. Toch gaan de keuzemogelijkheden verder met heel wat bijzondere melkvariaties. Denk maar aan Latte Macchiato, Ristretto, espresso, cafe au lait en cafe creme. Heerlijk! Hieraan voegt het eveneens de opties warme melk, melkschuim en heet water toe. Uiteraard gaat het bij heet water om een aparte uitloop, dat is net zo fijn.

Voor welke bedrijven is de Douwe Egberts Barista One geschikt?

De Douwe Egberts Barista One focust voornamelijk op de gezellige en knusse koffiecorner. Het is dan ook ideaal voor bedrijven met ongeveer vijftien tot vijfentwintig medewerkers en gasten. Toch is het ook geschikt voor de drukkere piekmomenten, want het zet een heerlijke kop koffie in ongeveer dertig seconden. Voor een heerlijke en smeuïge cappuccino is het volledigheidshalve wel veertig seconden wachten.

Het biedt het gemak van een volautomatische espressomachine en dit in iedere mogelijke omgeving. Het nadeel is echter dat er geen bekeruitgifte en speciale smaken mogelijk zijn. Tot slot heeft het wel alles in huis voor een professionele uitstraling, onder andere door z’n modern design en het helder en weldoordacht aanraakscherm. Met een benodigde ruimte van 920 x 800 x 660 mmweet de Douwe Egberts Barista One vast een plaatsje in jouw hart te veroveren.

Bestel uw nieuwe koffiemachine voordelig bij Kantinewinkel.nl