Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Douwe Egberts Cafitesse Excellence (Compact) Touch met Touch Screen

donderdag 16 mei 2019 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Cafitesse van Douwe Egberts is zonder twijfel één van de meest gedronken soorten koffie in het Nederlandse bedrijfsleven. Dit natuurlijk niet zonder reden. De Cafitesse machines van DE zijn betrouwbaar, betaalbaar, uitermate gebruiksvriendelijk, vergen weinig onderhoud, ze geven heerlijke koffie en zijn bovendien voorzien van een aantrekkelijke vormgeving. Nu zijn er 2 nieuwe machines voorzien van een handig ful color touch screen: de Cafitesse Excellence Touch en zijn kleinere broer de Cafitesse Excellence Compact Touch.

Douwe Egberts Cafitesse Excellence Touch

De Cafitesse Excellence Touch is voorzien van een groot 10 inch ful color touchscreen. De intuïtieve bediening van de koffiemachine maakt het mogelijk uw favoriete koffie volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Liever direct een kop koffie? Kies dan voor een koffie uit het snelkeuzemenu. De Excellence Touch biedt een groot aantal verschillende (koffie)bereidingen waaronder koffie, lungo, espresso, doppio, cappuccino, koffie met melk, espresso macchiato, latte macchiato, latte, warme melk en heet water. Daarnaast is het mogelijk om kannen koffie en kannen heet water voor thee te maken. Dit is eventueel uit te breiden met chocomelkbereidingen en decafé koffie.

Cafitesse Excellence Touch: de ideale machine voor het op het werk – 20 tot 80 gebruikers

De Cafitesse Excellence Touch is een uiterst veelzijdige koffiemachine. Hij is voorzien van een vaste wateraansluiting – een waterfilter en bijbehorende aansluiting worden meegeleverd – en is geschikt voor 20 tot 80 personen. De machine is bij uitstek geschikt voor locaties met piekmomenten waar een groot aantal personen op hetzelfde moment koffiepauze nemen. Dit omdat de machine in slechts 6 seconden een kopje zet. Voor een cappuccino is dit 12 seconden. De maximale capaciteit is 300 kopjes per uur (230V) maar dit kan zelfs uitgebreid worden naar 700 kopjes (400 V). U kunt zowel 2 liter als 1,25 liter pakken Cafitesse koffie gebruiken in de machine.  

Cafitesse Excellence Compact Touch – 10 tot 25 gebruikers

De Cafitesse Excellence Compact Touch is een zelfde soort machine als eerder genoemde, maar een maatje kleiner. De Compact Touch heeft 7 inch ful color Touch Screen en bedient 10 tot 25 gebruikers. Dit maakt de machine zeer geschikt voor gebruik in het MKB. Hij heeft een maximum capaciteit van 180 kopjes per uur en een zetsnelheid van 17 seconden voor een kopje koffie. Voor een cappuccino is dit 22 seconden. In de Compact Touch passen enkel de 1,25 liter pakken Cafitesse koffie. Deze koffiemachine is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen: met watertank, de standaard versie met wateraansluiting, de instant variant (met chocolademelkbereidingen) en de Cafitesse Excellence Compact Touch Commercial – met een munten-betaalsysteem. Wilt u meer informatie ontvangen over deze of andere koffiemachines, neem dan contact met ons op. Onze koffiemonteur voorziet u graag van advies.