Onze andere webshops

Douwe Egberts L’OR Espresso-capsules: het geheim achter de gouden koffiestandaard

dinsdag 28 juli 2020 | Geschatte leestijd: 3 minuten

In volle coronatijden durft Douwe Egberts het aan om, na zeven jaar afwezigheid, opnieuw de Amsterdamse beurs te betreden. Het zet in op een sterke groei op de Chinese en Amerikaanse markt. Wie de kwaliteit van de Douwe Egberts L’OR Espresso-koffie kent, zal niet twijfelen aan het potentieel. Voorheen hadden we het al over de Douwe Egberts L’OR Lucente PRO-machine, een stijlvolle koffiemachine ontworpen voor de kleine zaken en de luxueuze boetieks. Deze koffiemachine combineert gebruiksgemak met een ultieme kwaliteit. Dat laatste wordt natuurlijk grotendeels verklaard door de gebruikte L’OR-capsules die u eveneens in deze webwinkel vindt. Deze L’OR-koffiecapsules zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn UTZ-gecertificeerd. Tijd om ze van een woordje uitleg te voorzien.

Waarom met minder dan goud genoegen nemen?

De Douwe Egberts L’OR-capsules zijn echte prijspakkers die de gouden koffiestandaard overal ter wereld introduceren. Deze aluminium koffiecapsules werden speciaal voor de professionele markt ontwikkeld en zorgen voor een nog betere bescherming van aroma’s en intense smaken dan dat klassieke capsules dat kunnen doen. De gebruikte koffiebonen zijn exclusief geselecteerd en komen maximaal tot hun recht in combinatie met de Douwe Egberts L’OR Lucente Pro-machine.

Ontdek de gouden koffiecollectie van Douwe Egberts L’OR

De collectie Douwe Egberts L’OR-capsules is heel uitgebreid en eigenlijk heeft iedereen wel een eigen favoriet. Het gaat telkens om complexe melanges waarbij de bonen exclusief werden geselecteerd en vervolgens ook zorgvuldig werden gebrand en gemaald.

De zogenaamde Lungo Elegante is voor velen de favoriet. Het is een zacht koffiefeest en een verwennerij voor de smaakpapillen, het heeft een aroma dat doet denken aan cederhout maar dat tegelijkertijd een heerlijke vleug van verse amandelen meebrengt. Fan van dat laatste? Dan is ook de Lungo Profondo een goed idee want deze koffievariant spreidt een verrassende combinatie van geroosterde amandelen en zoethout ten tonele. Het aroma is net iets dieper en de belevenis iets intenser.

Voor wie het allemaal wat krachtiger mag zijn, is er de Espresso Forza (solide melange met een kruidige vleug waarin ook eik herkenbaar is), de Lungo Estremo (stevige kruidige tonen voor hen die houden van extremen) en de Ristretto met een extra donkere branding. Ondanks al deze extremen blijft de befaamde Decaffeinato met een hint van cacao en wilde bessen zeker tot de mogelijkheden behoren.

UTZ-gecertificeerd voor de ultieme belevenis

De lekkerste koffiebonen zijn afkomstig uit landen als Brazilië, Colombia, Kenia en Indonesië. Prachtige landen waar veel koffieboeren echter wedijveren met inkopers die het onderste uit de kan halen en het de koffieboer vrijwel onmogelijk maken om verantwoord te telen. L’OR Promesso bewijst dat het anders kan. De Douwe Egberts L’OR Espresso-koffie is enkel en alleen gemaakt op basis van duurzame productiemethoden en is dan ook UTZ-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat Douwe Egberts de leefomstandigheden van boeren, arbeiders en hun families helpt te verbeteren en tegelijkertijd inzet op het behoud van de lokale natuur en de bescherming van het lokaal leefmilieu. Op die manier genieten u en uw bezoekers zonder schuldgevoel van de lekkerste koffie.

Alles voor een gouden koffiebelevenis

Welke koffie uw klanten verkiezen, is koffiedik kijken. Toch hoeft u helemaal geen compromissen te maken. Dankzij de L’OR-capsuledispenser biedt u een selectie van de beste Douwe Egberts L’OR Espresso-cups aan en kiest elke klant z’n eigen favoriet. Die koffie maakt u natuurlijk af door een flinke melkschuimkraag, waarbij de L’OR Milky-melkopschuimer uw gedoodverfde partner is. Ook deze accessoires zijn stuk voor stuk te verkrijgen in deze webwinkel.