Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Douwe Egberts Promesso wordt L'OR Promesso

donderdag 11 oktober 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten

De bekende - en populaire - koffie van Douwe Egberts krijgt een nieuwe naam en een nieuwe verpakking: Promesso wordt L'OR Promesso. De nieuwe naam klinkt u wellicht al bekend in de oren. Dat klopt, De koffiecapsules van Douwe Egberts hebben namelijk dezelfde naam. L'OR is een merk dat in 1992 in Frankrijk is gestart met de ambitie om consumenten de lekkerste koffie te bieden. Laat deze ambitie nu perfect passen met hetgeen Douwe Egberts voor ogen heeft: het leveren van een gepersonaliseerde premium koffie op het werk.

Dezelfde heerlijke (L'OR) Promesso-smaak die u gewend bent

U hoeft zich geen zorgen te maken. Het enige dat verandert aan de Promesso koffie is de naam en het uiterlijk van de verpakking. Ook het uiterlijk van de machine wordt aangepast. Indien u al in het bezit bent van een Promesso machine dan verandert er eigenlijk niks. U koopt gewoon vanaf nu gewoon L'OR Promesso koffie en melk - of Milc zoals Douwe Egberts het graag noemt . De inhoud van de verpakkingen wijzigt niet.

L'OR Promesso: heerlijke, gepersonaliseerde koffie uit een design koffiemachine

Ook de machine worden voorzien van een nieuw L'OR uiterlijk: een gouden streep in plaats van de vertrouwde paarse. Leuk om te weten: in 2016 wist de Promesso machine van Douwe Egberts de prestigieuze Red Dot design award in de wacht te slepen. Dit vanwege het aantrekkelijke en intuïtieve design van de machine. De machine is voorzien van een full color display die het mogelijk maakt tot 25 van uw favoriete koffiecreaties te bewaren. Daarnaast biedt die display een stap voor stap instructie voor het schoonmaken van de machine. Qua schoonmaaktijd bent u er overigens nog geen 7 minuten per week aan kwijt.

L'OR Promesso: de ideale koffie voor uw bedrijf én UTZ-gecertificeerd

L'OR Promesso is een uitstekende keuze voor uw bedrijf. Het toestel geeft u de keuze uit een groot aantal verschillende koffiebereidingen en is eenvoudig te onderhouden. De L'OR Promesso koffie is voorzien van het UTZ-certificaat. Dit betekent dat de koffie op duurzame wijze is geproduceerd met oog voor mens en milieu. Wilt u meer informatie over de Douwe Egberts L'OR Promesso koffiemachine of algemeen advies betreffende de aanschaf van een koffiemachine, neem dan contact met ons op. Onze koffiemonteur helpt u graag de juiste keuze te maken voor uw specifieke bedrijfssituatie.

 Douwe Egberts Promesso wordt L'OR Promesso