Onze andere webshops

Producent in de spotlight: Hoppe Professional uit Tilburg

dinsdag 23 maart 2021 | Geschatte leestijd: 4 minuten

Regelmatig lichten we een leverancier of producent toe die op een eigen unieke manier meerwaarde creëert voor onze klanten. Deze keer is het de beurt aan Hoppe Professional, de koekjesproducent die in volle coronatijd veilige snackoplossingen voor de horeca bedacht. Vooral hun Hoppe koffiekoekjes doen het heel goed, maar in de praktijk is hun assortiment nog een stuk uitgebreider. Kwaliteit staat in ieder geval centraal en dat heeft het grotendeels te danken aan de ultieme traceerbaarheid van alle gebruikte grondstoffen. Deze producent is al lang geen onbekende meer, maar wellicht zijn er toch nog een aantal zaken die u nog niet wist.

Innovatieve producent van Hoppe koffiekoekjes en diverse snacks

Hoppe Professional is altijd al een belangrijke horecapartner geweest. Ze begonnen ooit met een serie verpakte koekjes voor bij de koffie te produceren, maar intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een partner die het niet nalaat om te experimenteren. Elke dag opnieuw gaan de productontwikkelaars van Hoppe Professional op zoek naar nieuwe en verrassende bakproducten die aansluiten bij de wensen van de retail-, horeca- en reisbranche. Dat het keer op keer een schot in de roos is, heeft Hoppe Professional onder meer te danken aan de harde werkers in de proefbakkerij.

Toch mogen we niet alleen hen dankbaar zijn, maar ook de ontwerpers die ervoor zorgen dat de Hoppe koffiekoekjes worden afgewerkt met een mooie verpakking die bijna op een cadeautje lijkt. Het is ook deze verpakking, in combinatie met de zorgvuldig gekozen ingrediënten en hun bijzondere bakmethode, die ervoor zorgt dat de Hoppe koffiekoekjes knapperig blijven tot wanneer u ze in de koffie laat weken. U merkt het: zelfs achter de kleinste Hoppe koffiekoekjes gaat een groots verhaal verscholen.

De gewilde voorverpakte koekjes van Hoppe Professional

Het assortiment van Hoppe Professional is in ieder geval voldoende divers om zowat iedereen in de retail-, horeca- en reisbranche te verleiden. Er zijn bijvoorbeeld de Hoppe koffiekoekjes voor in de horeca. Deze knapperige koekjes zijn uitstekende begeleiders van een koffie, chocolademelk of ander melkdrankje. Deze Hoppe koffiekoekjes zijn in de meest uiteenlopende variaties te verkrijgen. Voorbeelden daarvan zijn de stroopwafeltjes, maar ook de stedenmix en de roomboterkoekjes doen het heel goed. Voor wie niet kan kiezen, is er dan weer het befaamde Hoppe Allegaartje. Dit is een mix met daarin zes verschillende soorten Hoppe koffiekoekjes.

In volle coronatijd had Hoppe Professional alvast snel op de toegenomen vraag naar voorverpakte koekjes en snacks ingespeeld. Hieraan beantwoorde het onder meer met de collectie Hoppe Bites. Het bestaat uit voorverpakte zakjes met hartige snacks die voorheen altijd in grabbelformaat op de markt werden gebracht. Denk daarbij aan onder meer kaasbiscuits, tortillachips, crackertjes, gezouten pretzels en pinda's. Ze zijn verpakt in stijlvolle zakjes die gezelligheid uitstralen.

Ook de onverpakte koekjes van Hoppe Professional zijn aanraders

Naast de voorverpakte koekjes van Hoppe Professional hebben ze ook een ruime collectie aan onverpakte varianten. Ze allemaal opsommen is onbegonnen werk, maar twee lijnen moeten we wel toelichten: de collectie Bakkers Trots en de ontbijtkoeken van Hoppe Professional.

De collectie Bakkers Trots is een verzameling van fairtradekoekjes in glazen potten. Hierdoor is het niet alleen een eerlijk product, maar bovendien krijgen de Hoppe koffiekoekjes tegelijkertijd een ambachtelijke uitstraling mee. Ze staan eigenlijk altijd goed in de horecazaak en fungeren als echte blikvangers. Het is dubbel zo leuk als de klant zelf mag kiezen welk koekje hij krijgt, maar u kunt er ook gerust een verrassing van maken.

Tevens maken ze bij Hoppe Professional ontbijtkoeken. Dit zijn ideale broodvervangers die zowel gesneden als ongesneden verkrijgbaar zijn. Ze doen het uitstekend in de reisbranche, maar ook in de horecasector zijn ze natuurlijk een verrukkelijke toevoeging aan het ontbijt van de dag. Keuze is er in ieder geval voldoende, want de ontbijtkoeken van Hoppe Professional zijn verkrijgbaar met smaken als vijgen, honing & karamel, appel & kaneel en abrikoos & amandel. Stuk voor stuk zijn ze heerlijk, net zoals we het van Hoppe Professional gewoon zijn.