Onze andere webshops

Monin: al meer dan 100 jaar de partner van horecaprofessionals

maandag 21 november 2022 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Regelmatig lichten wij een geliefd merk toe en vertellen we er een aantal dingen over die u misschien nog niet wist. Deze keer is het de beurt aan het siropenmerk Monin. Zowel consumenten als horecaprofessionals houden van de siropen van Monin. Met zes verschillende gamma's en een ongeëvenaarde keuze aan smaken weet de Monin-siroop recepten perfect af te maken.

Over het merk Monin

Monin is een internationaal geprezen premiummerk van siropen uit Frankrijk. Het biedt smaakoplossingen voor fijnproevers en levensgenieters. Het bedrijf werd in 1912 opgericht en intussen verrijkt de Monin-siroop recepten in meer dan 150 verschillende landen. Met meer dan een eeuw aan traditionele en ambachtelijke drankkennis hoeft het niet te verbazen dat de Monin siroop mojito na mojito verrijkt. En tussendoor weet het ook nog eens koffie, thee en andere dranken perfect op smaak te brengen.

Hoe Monin-siroop smaken als rietsuiker en vanille bijzonder maakt

Tegenwoordig staat de derde generatie van de Monin-familie aan het roer van dit Franse bedrijf. Hoewel er meer dan honderd jaar is verstreken, is men nog steeds bijzonder trouw aan de premiumkwaliteit die kenmerkend is voor dit merk. Dat combineert men met een flinke portie innovatie, wat resulteert in een niet te evenaren productenportefeuille. De producten van Monin zijn te verkrijgen in negentien verschillende formaten en dat met ruim honderdvijftig verschillende smaken. Bij ons vindt u van het merk Monin siroop met smaken als rietsuiker, amaretto, vanille, witte chocolade, hazelnoot en kaneel.

Hoe de Monin-siroop recepten van over de hele wereld verrijkt

Dankzij het wel heel ruime assortiment en de veelomvattende smakenpaletten kan de Monin-siroop recepten, zoals een passionata met aardbeien en muntblaadjes of een lavender apple pie tea, een unieke twist bezorgen. De mogelijkheden gaan ver, want u gebruikt deze siroop onder meer in cocktails, mocktails, koffie, thee, warme (chocolade)melk en toetjes. Indien u op zoek bent naar inspirerende ideeën voor Monin-koffiecocktails raden we aan om onze eerdere blog door te nemen.