Onze andere webshops

Nieuw: 140 ml sachets Cup-a-Soup, voor korte tussendoortjes die lang bijblijven

maandag 15 november 2021 | Geschatte leestijd: 3 minuten

De instantsoep van Cup-a-Soup is al langer een voltreffer onder de soepliefhebbers. Het is ideaal voor een energieke pauze boordevol genot, als kort genietmomentje voor thuis of voor wie op zoek is naar een smaakvolle toevoeging bij een broodje kaas. De 175ml-sachets en de machinezakken bieden we al langer aan, maar nu vindt u bij ons ook de 140ml-sachets. Het zorgt voor een iets kleinere portie Cup-a-Soup, met de smaak en de kwaliteiten zoals u het gewend bent. Ideaal voor korte pauzes zonder aan kwaliteit in te boeten. En voor een goedkoper tussendoortje.

Over de soep van Cup-a-Soup

Tijdens de koudste en donkerste maanden van het jaar kunnen we altijd wel een opkikker gebruiken. Cup-a-Soup mag dan ook niet ontbreken op het werk. Voor deze heerlijke soepen gebruikt Cup-a-Soup de beste ingrediënten, zoals duurzaam geteelde tomaten en duurzame asperges. Dat smaakt beter, zeker als u weet dat deze ingrediënten ook nog eens van rijke en gezonde bodems afkomstig zijn. Meteen na de oogst worden de groentjes gedroogd en verwerkt, waardoor ze hun smaak beter behouden. Het verklaart waarom de instantsoep van Cup-a-Soup al langer een succes is.

Voltreffers in het assortiment van Cup-a-Soup

Ook bij Kantinewinkel.nl is de instantsoep van Cup-a-Soup al langer te verkrijgen. De sachets voor 175 ml soep zijn in uiteenlopende smaken te vinden. Het gaat daarbij niet alleen om klassiekers als tomatensoep, pompoensoep en groentesoep, maar ook om bijzondere varianten. Vaders houden bijvoorbeeld van Thaise pittige kippensoep. Fransen kunnen dan weer niet zonder hun geliefkoosde Franse uiensoep. En de Chinese tomatensoep? Daar zijn we toch gewoon allemaal gek van! Iedereen heeft dus wel zijn eigen favoriet en met instantsoep die langdurig vers blijft, is het altijd een goed idee om verschillende smaken in huis te halen. Deze soepjes zijn eenvoudig aan te maken door heet water toe te voegen en even flink te roeren. Ze zijn te gebruiken in combinatie met de officiële Cup-a-Soup-bekers van 175 ml.

Daarnaast hebben we ook nog steeds de machinezakken van Cup-a-Soup. In tegenstelling tot bij de sachets wordt de soep dan automatisch aangemaakt. Net zo handig! Hiervoor biedt Cup-a-Soup verschillende systemen aan, zoals de Cup-a-Soup MiNi voor 150 personen en drie soepsmaken en de Cup-a-Soup Tabletop voor 250 personen. Bij deze soepmachines gebruikt u machinezakken met extra veel servings. De Cup-a-Soup-systemen zijn ideaal voor op kantoor, in de kantine of in de wachtzaal.

Nieuw: kleinere sachets voor 140 ml instantsoep

Nieuw in ons assortiment van Cup-a-Soup zijn de kleinere Cup-a-Soup-sachets voor 140 ml soep in plaats van 175 ml. Deze soepen zijn speciaal ontworpen voor een snel tussendoortje boordevol smaak, hoewel smaakversterkers en kunstmatige kleurstoffen achterwege zijn gebleven. De opbrengst van 140 ml per zakje is net voldoende om een pauze te doen werken. En tegelijkertijd zijn deze zakjes een stuk voordeliger, waardoor iedereen erbij wint. De 140ml-sachets zijn ook gewoon in verschillende smaken te verkrijgen, zoals erwtensoep, tomatensoep en rundvleessoep. Ontdek ze allemaal en kies voor een kleine portie groots genot.