Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Nieuw: de Douwe Egberts L’OR Lucente Pro espresso capsulemachine

donderdag 27 juni 2019 | Geschatte leestijd: 2 minuten

In het assortiment van 4UStore vind je nu ook de Douwe Egberts L’OR Lucente Pro. Bij de Douwe Egberts L’OR Lucente Pro gaat het om een compacte koffiemachine op basis van koffiecapsusules. Zijn naam heeft de Douwe Egberts L’OR Lucente Pro echter niet gestolen, want de koffie kan je gewoon de gouden standaard noemen.

Over de Douwe Egberts L’OR Lucente Pro

De Douwe Egberts L’OR Lucente Pro werd speciaal afgestemd op de noden van de zakelijke markt. Het gaat dan ook om een professioneel toestel dat gezegend is met een ultiem gebruiksgemak, zonder dat het zijn hoogwaardige espresso-kwaliteit ooit verliest. Het uiterlijk is pianozwart. De details zijn van roestvrij staal. En zo weet de Douwe Egberts L’OR Lucente Pro op elke bezoeker indruk te maken. Toch oogt hij niet alleen geweldig, maar is de Douwe Egberts L’OR Lucente Pro dat ook. Hij werd immers ontworpen voor intensief gebruik. Hierdoor doet hij het niet alleen goed in de kleinere kantoren, maar ook in de boetieks.

De Douwe Egberts L’OR Lucente Pro koffiecapsules

Bij een luxueus koffietoestel hoort ook een gouden koffiecollectie. En dat is dan ook wat deze koffiecapsules brengen. Het gaat onder andere om de smaken Elegante - met fruitige en bloemige toetsen, Profondo - met een intens en kruidig aroma boordevol amandelen, Splendente - dat zich vooral door zijn toegankelijkheid laat erkennen en Forza - voor zij die houden van de onbeteugelde kracht van koffie boordevol complexiteit.

Personaliseer jouw Douwe Egberts L’OR Lucente Pro

De Douwe Egberts L’OR Lucente Pro schenkt een koffieomgeving van het hoogste niveau. En daarom laat het zich eenvoudig combineren met diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een capsuledispenser die altijd mooi weet te ogen of aan de handige Milky melkschuimer dat via een docking station toe te voegen is. Zo bouw je de Douwe Egberts L’OR Lucente Pro zoals jij ‘m hebben wilt.

Koop nu de Douwe Egberts L’OR Lucente Pro koffiemachine en krijg meteen ook 600 koffiecapsules waarmee je meteen genieten mag. Voor het zetten van cappuccino is een aparte melkopschuimer verkrijgbaar. Voor het netjes opbergen en presenteren van de verschillende capsules bestelt u een handige dispenser.