Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Food2Smile

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De gezonde chips van Food2Smile kopen bij 4Ustore

Wie zegt dat chips ongezond moeten zijn? Met Food2Smile kiest u voor een gezond alternatief voor de vette chips van bekende merken. Het gaat om popped chips, waardoor ze gezonder maar net zo lekker zijn als gefrituurde chips. Een aanrader voor in de kantine of in de vendingautomaat!

De beloftes van Food2Smile

Food2Smile werd opgericht door voedingsdeskundige Miriam Bouwens. Haar concept staat voor verantwoord snoepen met 100% natuurlijk lekkers. Met hun popped chips maakt Food2Smile deze belofte helemaal waar. Het gaat om gezonde chips die vrij zijn van suiker, lactose en gluten. Bovendien bevatten de gezonde chips van Food2Smile gemiddeld 75% minder vet dan alternatieven. De gezonde chips van Food2Smile zijn bovendien volledig verantwoord en bevat geen rode E-nummers.

Ontdek de popped chips van Food2Smile

De popped chips van Food2Smile is in verschillende smaken verkrijgbaar. Zo heeft u de keuze tussen de smaken Salt & Pepper, Paprika, Classic en Barbecue. De gezonde chips van Food2Smile komt ofwel in handige portieverpakkingen van 25 gram voor de calorietellers ofwel in zakken van 75 gram voor wie houdt van delen. Ze zijn hoe dan ook een stuk gezonder dan andere chips en hierdoor heel gewild door iedereen die op zijn of haar lijn let.

Maak kennis met de andere chips van 4UStore

Kiest u toch liever voor een breed assortiment chips? Naast deze lekkere maar gezonde chips vindt u bij ons ook chips van diverse andere merken. Misschien net iets vetter, maar net zo lekker.