Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Moonpop

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

De heerlijke en verantwoorde snacks van Moonpop kopen bij 4UStore

Moonpop is een baanbrekend en innovatief merk op het gebied van gezonde snacks. Hiermee speelt het slim in op de steeds groter wordende behoefte van de moderne consument. Dit bedrijf heeft een belangrijke missie: voedzame, unieke en overheerlijke snacks maken met een dynamische en aantrekkelijke presentatie. Hierdoor biedt dit merk de ultieme snackervaring voor de bewuste consument. Zij krijgen de keuze tussen onder meer de Moonpop Veggies en de Moonpop Popcorn, waarbij vooral de Moonpop Popcorn Sweet and Salty erg populair is.

Genieten van een galactische en duurzame snackervaring

Moonpop staat voor een snack(r)evolutie waarbij gezondheid en smaak hand in hand gaan. Het lijkt wel alsof men de hele wereld en zelfs de maan heeft afgezocht op zoek naar compleet andere smaken en ingrediënten. Hierdoor biedt dit bedrijf consumenten unieke, biologische en betere snacks. Men hanteert een strikt beleid tegen GMO's, palmolie, chemicaliën en conserveringsmiddelen. Op deze manier zorgt deze snackproducent ervoor dat elke hap niet alleen heerlijk is, maar ook verantwoord. Dit geldt zowel voor de Moonpop-chips (of Moonpop Veggies) als de Moonpop Popcorn (inclusief de Moonpop Popcorn Sweet and Salty). Moonpop investeert bovendien in gezonde snacks én in de natuur. Door 1% van de inkomsten te doneren aan SUGi, helpt het merk bij het herstellen van biodiversiteit en het regenereren van ecosystemen. Deze toewijding aan duurzaamheid komt ook tot uiting in hun verpakkingen die recyclebaar en ruimte-efficiënt zijn.

Moonpop Popcorn Sweet and Salty

De Moonpop Popcorn Sweet and Salty is veruit de populairste keuze uit het assortiment van dit merk. Het is een perfecte weerspiegeling van wat dit bedrijf te bieden heeft: biologisch, vegan, nooit gefrituurd maar enkel gepoft, glutenvrij, gemaakt met kokosolie voor minder cholesterol én een goede bron van vezels. De Moonpop Popcorn Sweet and Salty combineert zoete en zoute smaken voor een verrukkelijke snack die bij elke gelegenheid past. Het zoete verzacht het zoute en het zoute versterkt het zoete. De populariteit van de Moonpop Popcorn Sweet and Salty hoeft dan ook niet te verbazen!

Moonpop Veggies: niet zomaar chips

De Moonpop Veggies veranderen de manier waarop we naar chips kijken. Elke variant bevat 30% echte groenten, is vegan, is nooit gebakken of gefrituurd en vormt een uitstekende bron van proteïnen en vezels. Met keuzes Moonpop Chips Sweet BBQ, Sea Salt en Italian Herbs, biedt deze snackmaker een gezonde, smaakvolle snackoptie die past bij een bewuste levensstijl. Voor wie houdt van chips met bijzondere smaken, is het een goed idee om ook op de onderstaande pagina's een kijkje te nemen.

"