Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Werther's Original

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Werther's Original Popcorn: popcorn met een vleugje karamel

Voor eenieder die op zoek is naar een premium snackervaring is Werther's Original Popcorn een uitstekende keuze. Werther's Original is een merk met meer dan een eeuw ervaring in het vervaardigen van de fijnste karamelproducten. Dit merk heeft recent zijn assortiment uitgebreid met een unieke popcornlijn die de klassieke smaak van de karamellekkernij combineert met de luchtige knapperigheid van popcorn.

Popcorn met karamel

Werther's Original staat bekend om zijn rijke karameltraditie die teruggaat tot het kleine Europese dorpje Werther, waar de oorspronkelijke recepten met veel liefde en zorg zijn ontwikkeld. Het biedt een breed scala aan producten, van klassieke roomsnoepjes en zachte toffees tot speciale karamelcreaties. Nu is er ook Werther's Original Popcorn. Werther's Original Popcorn geeft een geheel nieuwe dimensie aan de snackervaring, door de onmiskenbare smaak van Werther's Original te verenigen met de geliefde popcornsnack. Deze popcorn is perfect voor consumenten van alle leeftijden en biedt een smaakervaring die zowel vertrouwd als verrassend is.

Soorten Werther's Original Popcorn

Deze popcornsnack is verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder de klassieke Werther's Original Popcorn Caramel en de innovatieve Werther's Original Popcorn Sea Salt & Pretzel. De eerste variant omhult de knapperige popcorn met een gesmolten en gestolde laag op basis van de klassieke Werther's Original, ideaal voor een zoete traktatie die bij elke gelegenheid past. Werther's Original Popcorn Sea Salt & Pretzel is er dan weer voor wie van smaakcontrasten houdt. Hierbij combineert men de zoetheid van karamel met het zilte van zeezout en de crunch van pretzels, wat zorgt voor een onvergetelijke smaaksensatie.

Onderdeel van Storck

Werther's Original is een merk uit het Storck-portfolio, een familiebedrijf dat zich inzet voor kwaliteit en innovatie in de zoetwarenindustrie. Andere bekende merken van Storck zijn onder meer Merci, Knoppers en Toffifee. Ook deze lekkernijen zijn in steeds meer smaakvariaties te verkrijgen, waardoor er voor iedere voorkeur wel een geschikt tussendoortje te vinden is. Meer over de andere merken van Storck kunt u lezen op de onderstaande pagina's.

"