Onze andere webshops

Chips

Foto-tabel Lijst

13-24 of 135

Foto-tabel Lijst

13-24 of 135

Chips bestellen bij 4UStore

Het leuke aan chips? Dat er zoveel smaken beschikbaar zijn! En ook bij 4UStore weten we dat als geen ander, want bij ons kan je meer dan 50 soorten chips bestellen. Natuurlijk kan je in de eerste plaats de klassieke chips bestellen. Denk bijvoorbeeld de paprikachips van Lay’s. Echter kan je ook bijzondere chips bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Thai Sweet Chilli chips van Lay’s Sensations? Bij ons kan je bovendien chips bestellen in uiteenlopende volumes. Zo kan je chips bestellen voor de rechtstreekse verkoop aan consumenten of kan je chips bestellen om het in de bar als gratis versnapering op tafel te plaatsen. Het hoeven niet altijd borrelnootjes te zijn, toch?

Verschillende soorten chips bestellen

>Ons assortiment chips verduidelijken is niet eenvoudig. Gewoon omdat je gek veel chips bestellen kan. In de eerste plaats gaat het om chips van Smiths. Denk aan de bekende Wokkels of aan de Hamka’s mini’s die als koekjes in zonnebloemolie de smaakzintuigen weten te verrassen. Vervolgens kan je bij ons Pringles chips bestellen. Zoals steeds komen ze in hun iconische buisjes. De klassieke Pringles chips maar ook bijzondere varianten zoals Pringles Tortilla Chips Sour Cream & Onion vind je bij ons. Over de chips van Lay’s hadden we het overigens al. Het gaat hierbij om de klassieke smaken maar ook om de bijzondere varianten. Ja, zelfs patatje joppie chips bestellen doe je gewoon bij 4UStore. Krijg je er maar niet genoeg van? Dan kan je tot slot ook chips kopen van merken zoals Food2Smile, Doritos en Croky. Keuze zat!

Waarom jouw chips online kopen?

Omdat de onlinewereld geen belemmeringen kent. Zo kunnen wij rechtstreeks het aanbod van onze leveranciers overnemen waardoor je elke soort chips bestellen kan. Hiernaast verloopt chips online kopen heel eenvoudig. En omdat wij geen fysieke winkel hebben, kunnen wij onze prijzen drukken. Dat merk je bijvoorbeeld aan onze extra voordelige staffelkorting. Zo wordt chips kopen nog leuker!

Een echte aanrader is om een lekker bakje zoute chips te combineren met een kop Douwe Egberts Cafe!