Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bonbons

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Online bonbons bestellen bij 4UStore

Chocoladebonbons of -pralines zijn ongelofelijk multifunctioneel. Deze kleine lekkernijen zijn namelijk voldoende stijlvol om cadeau te doen, terwijl ze ook moeiteloos de koffietafel kunnen sieren en ongelofelijk lekker zijn als tussendoortje. Er bestaan verschillende soorten pralines en bij 4UStore kunt u vrijwel alle soorten bonbons bestellen. Het maakt daarbij niet uit of u nu een fan bent van witte chocolade, melkchocolade of pure chocolade en of u nu houdt van zachte vullingen boordevol pit of van harde vullingen met een zachte smaak.

Advocaat-bonbons bestellen bij 4UStore

Een topper in ons assortiment zijn de advocaat-bonbons. Advocaat-bonbons zijn pralines waarbij er onder het jasje van chocolade een verrukkelijke advocaatvulling zit. Advocaat is een likeur op basis van eieren, melk, suiker en alcohol. Wij verkopen onder meer de advocaat-bonbons van Cupido. Bij deze advocaat-bonbons gaat de vulling van advocaat, gemaakt op basis van brandewijn, samen met een knapperig korstje op basis van melkchocolade. Het zal niet verbazen dat deze advocaat-bonbons niet geschikt zijn voor veganisten. Ook geheelonthouders laten ze maar beter links liggen.

Meer dan alleen bonbons kopen bij 4UStore

In deze webshop kunt u bonbons kopen van merken als Cupido en Hamlet. De pralines van Hamlet zijn heel betaalbaar en zijn ideaal om weg te geven, onder andere omdat ze steevast in een mooie verpakking en een wikkel worden geleverd. Wilt u pralines kopen om cadeau te doen? Dan vindt u wellicht ook de onderstaande pagina's interessant. Ook de producten op de onderstaande pagina's zijn namelijk ideaal om weg te geven, terwijl ze toch heel voordelig zijn. U kunt ze net als onze bonbons kopen tegen uitstekende voorwaarden, waarbij u bijvoorbeeld geniet van staffelkortingen.