Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (5)
Prijs
  1. 16
    76
Merk
  1. Côte d'Or (5)

Côte d´Or

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Uw favoriete Côte d'Or-reep kopen bij 4UStore

De Côte d'Or-reep is een lekkere candybar. Het gaat telkens om chocolade met een verrukkelijke vulling, verpakt in een reep met een ideaal formaat voor onderweg. Deze repen zijn in talloze soorten en uitvoeringen te verkrijgen. Geliefd is bijvoorbeeld de Côte d'Or-reep Puur Hazelnoten, waarbij de pure chocolade met knapperige stukken hazelnoot wordt afgewisseld. Daarnaast doet ook de reep Côte d'Or Advocaat het enorm goed. Bij de reep Côte d'Or Advocaat combineert men de pure chocolade van dit merk met een vulling van advocaat.

Altijd genieten van een verantwoorde Côte d'Or-reep

Zowel de reep Côte d'Or Advocaat als de Côte d'Or-reep Puur Hazelnoot en de andere repen van dit merk dragen het keurmerk Cocoa Life. Dat wil zeggen dat men werkt aan een verbetering van de cacaoproductie door boeren te trainen, hen toegang te bieden tot bedrijfsmiddelen en door milieuvriendelijk te telen. Daarbij wordt ook kinderarbeid en de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen bestreden, net als de klimaatverandering. Voor het programma werkt men samen met diverse ngo's, overheden, cacaoboerenorganisaties en -gemeenschappen en diverse ketenpartners. Dankzij het keurmerk Cocoa Life is elke Côte d'Or-reep extra smaakvol.

Kennismaking met de candybars van 4UStore

De Côte d'Or-reep is een goede keuze voor onderweg en kan ook worden verkocht in snackautomaten. Hierdoor doet de Côte d'Or-reep het heel goed in de travelretail, bijvoorbeeld in tankstations en treinstations. Hetzelfde geldt uiteraard voor de andere candybars die bij ons te verkrijgen zijn. Op de onderstaande pagina ontdekt u een aantal voorbeelden van dergelijke candybars die wij verkopen.