Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Ja (2)
  2. Nee (1)
Prijs
  1. 53
    86
Merk
  1. Celebrations (3)

Celebrations

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Celebrations-chocolade kopen bij 4UStore

De Celebrations-chocolade is altijd leuk om te krijgen. Elke verpakking bevat diverse chocolaatjes die ongelofelijk populair zijn. Zo vindt u bijvoorbeeld de candybars van Mars, Twix, Snickers, Bounty, Dove, Maltesers en Milky Way in een mooie en elegante fles terug. Het gaat uiteraard om miniversies van deze populaire candybars, telkens met een eigen wikkel. Hierdoor kunt u met een Celebrations Cadeau Fles chocolade op een hygiënische manier aanbieden.

Altijd een reden om te feesten

Omdat een Celebrations Cadeau Fles chocolade van verschillende merken bevat, valt het bij iedereen in de smaak. Hierdoor is een Celebrations-fles ideaal om cadeau te geven, bijvoorbeeld aan medewerkers of aan klanten. Zo'n Celebrations-fles ziet eruit als een feestelijke fles champagne en oogt heel luxueus. Uiteraard brengt niet alleen de Celebrations Cadeau Fles chocolade naar de gelukkigen, want wij verkopen ook cadeauverpakkingen en cadeauboxen met de lekkerste candybars van Nederland.

Celebrations-chocolade: aanbieding bij 4UStore

Indien u voor uw favoriete Celebrations-chocolade aanbieding na aanbieding wilt scoren, bent u hier alvast aan het juiste adres. 4UStore is een groothandel in chocoladegeschenken. Dat wil zeggen dat wij extra goedkoop inkopen en extra goedkoop verkopen. Grote klanten belonen wij maar al te graag door middel van staffelkortingen. U betaalt dan veel minder per Celebrations-fles. Als accounthouder kunt u bovendien gewoon op rekening betalen en gelden er lagere drempels, waardoor u bespaart op de verzendkosten. Uiteraard kunt u bij ons niet alleen voor uw Celebrations-chocolade aanbieding na aanbieding scoren, maar ook voor talloze andere chocoladegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan de chocoladegeschenken van de merken die hieronder zijn weergegeven.