Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (4)
Prijs
  1. 25
    34
Merk
  1. Ferrero (4)

Ferrero Rocher

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Een Ferrero Rocher-geschenkbox kopen bij 4UStore

Ferrero Rocher is een merk dat luxe en kwaliteit uitademt. Hierdoor zijn deze lekkere pralines in hun iconische, gouden wikkel ideaal als geschenk. Een Ferrero Rocher-geschenkbox laat dat alles er alleen maar beter uitzien. Een Ferrero Rocher-geschenkbox is geschikt om eender welke dag te vieren en om eender wie te tonen hoe belangrijk hij of zij wel is. Deze lekkernijen op basis van hazelnoten zijn ideaal om te bedanken en om te feliciteren.

Geschenkverpakking met onweerstaanbare pralines

Bij een Ferrero Rocher-geschenkbox rekent u op lekkere pralines op basis van geroosterde hazelnoten, gecombineerd met een onweerstaanbare chocoladebelevenis. Het gebruik van zorgvuldig geselecteerde cacaobonen is wat het fluwelen chocoladejasje verklaart. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal, waarbij men de partners zorgvuldig selecteert op basis van hun aangeboden kwaliteit en wat ze doen voor het milieu en de gemeenschappen. De opleiding van landbouwers, het ondersteunen van de lokale gemeenschappen en het beschermen van de bodem heeft men stuk voor stuk hoog in het vaandel.

Kennismaking met de Ferrero Rocher-geschenkbox

De Ferrero Rocher-geschenkbox kiest voor een unieke verpakkingswijze, waarbij een wisselend aantal pralines op een stijlvolle manier wordt aangeboden. Een kleine Ferrero Rocher-geschenkbox met 8 pralines, een middelgrote Ferrero Rocher-geschenkverpakking met 16 pralines of een extra grote Ferrero Rocher-geschenkdoos met 30 pralines? Het kan allemaal. Er zijn bovendien altijd wel een aantal specials voor de extra speciale gelegenheden te vinden. Zo brengt de geliefde pralineproducent elk jaar een speciale Ferrero Rocher-geschenkdoos op de markt voor Valentijnsdag, in een leuke hartvorm en met een liefdevolle strik! Uiteraard hoeft u zich niet tot het gouden genot te laten beperken. U kunt ook perfect kiezen voor een andere Ferrero Rocher-geschenkbox met bijvoorbeeld de witte Raffaello's. Geen zorgen, wij hebben het allemaal.

Chocoladegeschenken kopen bij 4UStore

Een Ferrero Rocher-geschenkverpakking is ideaal om klanten, medewerkers en leveranciers in de bloemetjes te zetten. Het is echter slechts een van de vele chocoladegeschenken die u bij ons kunt verkrijgen. We verkopen chocoladegeschenken van uiteenlopende merken. Op de onderstaande pagina's vindt u bijvoorbeeld een aantal topmerken uit ons assortiment terug.