Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (5)
Prijs
  1. 25
    80
Merk
  1. Merci (8)

Merci

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Een Merci-geschenkdoos kopen bij 4UStore

Een Merci-geschenkdoos is de ideale manier om iemand te bedanken. En wie verdient er nu geen bedankje? U geeft de Merci-chocolade cadeau bijvoorbeeld aan het personeel, omdat ze zich elke dag zo hard inzetten voor het bedrijf en de klanten. Of u geeft een Merci-cadeau professioneel aan een van uw leveranciers, omdat ze zich altijd zo netjes aan de afspraken houden. Een Merci-geschenkdoos is altijd een gewaardeerd geschenk en bij 4UStore koopt u het in het groot in, aan extra scherpe prijzen.

Merci-chocolade cadeau geven is altijd een goed idee

Een Merci-geschenkdoos is een geschenkverpakking met de chocolaatjes van Merci, smalle chocoladerepen die smelten in de mond. Het is een bedankje dat recht uit het hart komt. Deze chocolade is er in verschillende smaken, zoals Melkchocolade (blauw), Puur (donkerbruin), Crispy (groen) en Chocolademousse (lichtbruin). U kunt kiezen voor een Merci-geschenkdoos met een specifieke smaak of u kunt kiezen voor een assortimentsverpakking (rood). Hierbij ontvangt u een Merci-geschenkdoos met verschillende smaken. Deze geschenkverpakkingen zijn ook ideaal om op tafel te leggen in de koffiecorner, om zo alle personeelsleden te bedanken. Op de verpakking is er steeds een Franse bedanking weergegeven geven.

Klanten en relaties bedanken met 4UStore

Met een Merci-geschenkdoos plaatst u uw relatie in de kijker, terwijl het voldoende stijlvol oogt om een Merci-cadeau professioneel weg te geven. Deze relatiegeschenken zijn bij ons in grootverpakkingen te verkrijgen, waarbij wij mooie staffelkortingen toekennen. U kunt echter niet alleen uw Merci-cadeau professioneel kopen bij 4UStore, maar ook chocoladegeschenken van talloze andere merken. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment terug. Ook deze chocoladegeschenken zijn scherp geprijsd en worden snel bij u geleverd.