Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (4)
Prijs
  1. 26
    59
Merk
  1. Milka (4)

Milka

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Een Milka-cadeaupakket kopen bij 4UStore

Milka, het merk dat apetrots is op hun melkchocolade op basis van Alpenmelk, is meer dan alleen een chocoladereep. De chocolade van dit merk kent tegenwoordig zoveel verschijningsvormen, waardoor u gerust uw blijk van waardering met deze chocolade kunt verspreiden. Een bedankje in de vorm van een Milka-cadeaubox? Geen probleem. Of met Milka Valentijnsdag vieren in de vorm van een Milka-cadeaupakket in een mooie hartjesvorm? Kan perfect. Voor iedere Milka-cadeaubox kunt u steeds bij ons terecht.

Ontdek het Milka-cadeaupakket dat bij u past

De chocolade van dit merk is er in talloze uitvoeringen. De klassieker in een paarse wikkel is de melkchocolade op basis van Alpenmelk, maar verder zijn ook de combinaties met popcorn, karamel, Oreo's, hazelnoten of de Daim-lekkernijen tegenwoordig heel gewoon. Ook wat een Milka-cadeaupakket betreft, zijn er heel wat keuzes. Een topproduct is bijvoorbeeld de I Love Milka Pralines, een cadeaubox waarmee Milka Valentijnsdag extra bijzonder maakt. Deze geschenkverpakking heeft een mooie hartvorm en is gevuld met hartvormige pralines. Uiteraard zijn ook deze pralines gemaakt op basis van de lekkerste Alpenmelkchocolade en zal dit Milka-cadeaupakket harten veroveren.

Zelf een Milka-cadeaupakket samenstellen

Wilt u niet kiezen voor een kant-en-klare Milka-cadeaubox, maar zelf een geschenkpakket samenstellen? Dan kunt u bij ons alles vinden voor het samenstellen van uw eigen Milka-cadeaupakket. Wij verkopen namelijk alle producten van dit merk, gaande van chocoladerepen tot koekjes voor onderweg. Sla ze in, verpak ze in een mooi mandje, voeg een kaartje toe en voor u het weet, heeft u een mooi Milka-cadeaupakket!