Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Ja (7)
Prijs
  1. 46
    106
Merk
  1. Tony's Chocolonely (7)
Keurmerk
  1. Fairtrade (1)

Tony Chocolonely

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Tony Chocolonely-cadeaus kopen bij 4UStore

Met het cadeautje Tony Chocolonely doet u altijd iemand een plezier. De cacaoboer bijvoorbeeld, omdat hij niet wordt onderdrukt en een eerlijke prijs krijgt voor zijn noeste arbeid. En de ontvanger, omdat Tony Chocolonely-cadeaus altijd leuk zijn om te krijgen. En omdat ze zulke leuke boodschappen bevatten! Deze en andere chocoladegeschenken kunt u online bestellen bij 4UStore, de online chocoladeleverancier voor consumenten en professionals.

Een slaafvrij Tony-cadeaupakket voor klanten, leveranciers en medewerkers

Als u op zoek bent naar een Tony-cadeaupakket bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Wij verkopen talloze chocoladegeschenken met de leukste boodschappen. ""Blij met jou"", ""Komt goed"" en ""Hieper Depieper"" zijn slechts enkele van de boodschappen die de wikkels uitdragen. Onder deze leuke wenswikkels vindt u altijd lekkere en slaafvrije chocolade en dat met uiteenlopende smaken. Het ene cadeautje Tony Chocolonely brengt bijvoorbeeld de smaak Melk Hazelnoot, terwijl ook smaken als Karamel Zeezout, Melk Noga en Puur te verkrijgen zijn. Kunt u niet kiezen? Kies dan voor een Tony-cadeaupakket met verschillende smaken, zoals het stapelblik met drie smaken, het proeverijtje met zes smaken of de Rainbowpack met maar liefst acht verschillende smaken. Allemaal hebben ze met elkaar gemeen dat ze smaken naar meer. En zo hebben we altijd passende Tony Chocolonely-cadeaus beschikbaar.

Nog meer slaafvrije chocolade bestellen bij 4Ustore

Met een Tony-cadeaupakket toont u niet alleen aan dat u de relatie belangrijk vindt, maar ook dat u geeft om een betere wereld. Om een wereld waarin cacaoboeren niet worden uitgebuit voor wat extra dividend voor aandeelhouders. Klinkt dat als muziek in de oren? Ontdek dan zeker ook een aantal andere producten van deze producent. Hieronder vindt u bijvoorbeeld Tony's chocoladerepen, chocoladesnoep en chocolademelk terug.