Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (7)
Prijs
  1. 17
    20
Merk
  1. Voor Jou (7)

Voor Jou

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Voor jou-chocolade kopen bij 4UStore

De Voor jou-chocolade is de ideale manier om klanten, medewerkers en andere zakelijke relaties in de bloemetjes te zetten. De Voor jou-chocolade kent talloze verschijningsvormen. Het gaat in de eerste plaats om klassiekers die op de markt zijn gebracht voor de feestdagen of voor andere momenten waarop iemand een cadeautje verdient. Opschriften als ""Goed gedaan!"", ""Een opkikkertje"" en ""XXX"" spreken voor zich. Tot de trendy-lijn behoren eigentijdse geschenken, zoals Hollandse tulpjes of chocolade in de vorm van getuite lippen. Er is zelfs een hippe lijn voor jongeren! Hierdoor kunt u altijd wel geschikte Voor jou-chocolade cadeau geven.

Voor u, voor uw relaties, voor de cacaoboeren en voor een betere wereld

Een pluspunt aan de Voor jou-chocolade is dat het altijd wordt gemaakt op basis van eerlijke cacaobestanddelen. Bovendien ondersteunt Voor jou! bv, het bedrijf achter de Voor jou-chocolade, de Cocoa Horizons Foundation. Dit is een non-profitorganisatie die Tanzaniaanse, Ghanese en Ivoriaanse boeren en gemeenschappen ondersteunt. Via educatie leren zij hoe ze hun plantages beter, efficiënter en duurzamer beheren. Als ze dat goed doen, krijgen ze een premiumprijs voor hun bonen. De organisatie werkt samen met meer dan 150 coöperaties en 135.000 boeren.

Meer dan alleen de Voor jou-chocolade cadeau doen

De Voor jou-chocolade is altijd vol van smaak en komt steevast in een leuke verpakking. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat men er zo gek van is. Speciaal voor u verkopen we de Voor Jou-chocola aan scherpe prijzen, mét staffelkortingen. En speciaal voor u doen we dat ook voor de talloze andere leuke geschenken die u bij ons kunt aanschaffen. Op de onderstaande pagina's vindt u nog heel wat leukigheden terug waarmee u klanten, leveranciers, medewerkers en bezoekers eenvoudig in de watten legt.