Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 28
    40
Merk
  1. Cadbury (3)

Cadbury

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Cadbury-chocolade kopen bij 4UStore

Cadbury is een Britse producent van chocolade en zoetwaren. Nochtans begon het verhaal van dit bedrijf in feite in 1824, met John Cadbury die in Birmingham thee verkocht. Al snel gooide hij zich echter op de cacaomarkt en verkocht hij zelfgemaakte chocolademelk. Tot op heden maakt Cadbury chocolade. Hiervoor gebruiken ze enkel chocolade dat Cocoa Life-gecertificeerd is. De Cadbury-chocolade kent talloze verschijningsvormen en is onder andere te verkrijgen in de vorm van candybars, als chocoladerepen, in zakken, in silo's en in biscuitvorm. Daarnaast verkoopt men bakkerijproducten als muffins en donuts en diverse chocolademelkproducten.

Verschillende soorten Cadbury-chocolade kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u uiteenlopende soorten Cadbury-chocolade kopen. Wij verkopen onder andere de repen met Cadbury-chocolade. Onder andere de chocolade Cadbury Dairy Milk is een populaire keuze. Deze chocoladereep bestaat al sinds 1905 en was aanvankelijk heel revolutionair. Het bevatte namelijk veel meer melk dan dat men toen gewend was. Een ander voorbeeld van een populaire reep is de chocolade Cadbury Fruit & Nut, die de lekkere melkchocolade combineert met noten en gedroogd fruit. Ook de Curly Wurly, een candybar met chocolade en karamel, is erg lekker. U kunt deze en andere Cadbury-chocolade kopen bij 4UStore.

Meer dan alleen Cadbury-chocolade kopen bij 4UStore

4UStore is een chocoladegroothandel met een heel ruim assortiment. Hierdoor kunt u bij ons niet alleen de Cadbury-chocolade kopen, maar ook de cacaoproducten van andere merken. We verkopen zowel chocoladerepen als candybars, chocoladesnoep, chocoladegeschenken en chocolademelk. Op de onderstaande pagina's vindt u een aantal van de merken terug die ook bij ons te verkrijgen zijn.

"