Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 17
    21
Merk
  1. Verkade (3)

Verkade

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Verkade-chocolade bestellen bij online groothandel 4UStore

Bij 4UStore kunt u vrijwel alle Verkade-chocolade bestellen. Naast populaire keuzes als de Verkade-chocoladereep Puur en de Verkade-chocoladereep Hazelnoot gaat het ook om bijzondere smaaksensaties, denk maar aan Donkere Melk Amandel, Romige Melk Pecan en Lichte Melk Pistache. Dankzij onze staffelkortingen is Verkade-chocolade bestellen bij 4UStore extra interessant.

Ruim assortiment aan verantwoorde chocoladerepen

Dit is een van oorsprong Nederlands bedrijf. Het merk werd al verschillende keren verkozen tot het Merk van het Jaar. Aanvankelijk ging het assortiment niet veel verder dan beschuit, maar tegenwoordig is het veel uitgebreider dan enkel dat. Naast de lekkere koeken zullen velen de Verkade-chocolade bestellen. Door het partnerschap met Fairtrade is Verkade-chocolade bestellen dan ook een uitstekend idee. Samen met Fairtrade bouwt men namelijk aan betere leef- en werkomstandigheden voor de miljoenen cacaoboeren ter wereld. Bovendien wordt ook het milieu op deze manier beter beschermd.

Ook de vele smaken maken de Verkade-chocolade bestellen een goed idee. U kunt namelijk meer dan tien verschillende soorten Verkade-chocolade bestellen, zoals de Verkade-chocoladereep Puur en de Verkade-chocoladereep Hazelnoot. Verder heeft men een ruim assortiment van melkchocolade (Extra Romige Melk, Lichte Melk, Melk en Donkere Melk), pure chocolade (Extra Puur Hazelnoot, Puur, Extra Puur 75%) en talloze andere repen als Wit, Karamel Zeezout en Cappuccino. Bijzonder is de dispenserbox met mini’s, ideaal voor bij de koffie, en de kookchocolade die ideaal is voor het maken van een chocoladesaus. Deze en andere Verkade-chocolade bestellen, doet u uiteraard bij 4UStore.

Meer dan alleen de Verkade-chocolade bestellen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u niet alleen uw favoriete Verkade-chocolade bestellen, maar ook de lekkerste koekjes van dit merk. Uiteraard bieden we ook koekjes en chocolade aan van andere merken. Bekijk vooral even de producten op de onderstaande pagina's en sta versteld van de vele smaken en mogelijkheden om van te genieten.