Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Ja (4)
  2. Nee (1)
Prijs
  1. 19
    34
Merk
  1. Kinder (1)
  2. Zaini (4)

Chocolade eieren

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Een verrassingsei kopen bij 4UStore

Kinderen zijn helemaal gek van de verrassingseieren van Zaini en Kinder. Deze verrassingseieren combineren een verrukkelijk chocolade-ei met een speeltje dat in de kern verborgen zit. Deze producenten spelen slim in op de nieuwste trends en bieden populaire speeltjes aan. Bij ons kunt u onder meer de verrassingseieren van Kinder Surprise kopen, maar ook van andere merken. Ontdek ons aanbod en bestel vandaag nog de leukste chocolade-eitjes.

Chocolade-eitjes van verschillende merken

Natuurlijk kunt u bij ons de chocolade-eitjes van Kinder Surprise kopen. Deze chocolade-eitjes zijn veruit het bekendste en maken gebruik van de lekkere melkchocolade van Kinder. Kinder investeert veel in licenties voor bekende en grote merken, waardoor er vaak heel leuke speeltjes in hun chocolade-eitjes te vinden zijn. In het verleden zaten er bijvoorbeeld al speeltjes van animatiefilms als Despicable Me, Schrek en de Smurfen in deze chocolade-eitjes. Toch kunt u bij ons meer dan alleen de chocolade-eitjes van Kinder Surprise kopen. Ook bijvoorbeeld de chocolade-eitjes van Zaini zijn bij ons te verkrijgen. Deze chocolade-eitjes spelen eveneens slim in op de nieuwste trends en doen het heel goed bij kinderen.

Meer dan alleen een verrassingsei kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u niet alleen een verrassingsei kopen van Zaini of Kinder, maar krijgt u meteen ook een mooie display die u gewoon op de toog kunt plaatsen. Deze displays ogen heel aantrekkelijk en de leukste figuurtjes zijn erop afgebeeld. Dit maakt de chocolade-eitjes nog aantrekkelijker voor jonge kinderen en hun ouders. Indien u vaak kinderen over de vloer krijgt, is meer dan alleen de chocolade-eitjes van Zaini of Kinder Surprise kopen raadzaam. Breid uw assortiment dan vooral verder uit met het kindersnoep dat bij ons te verkrijgen is. Op de onderstaande pagina's vindt u bijvoorbeeld nog heel wat meer leuk kindersnoep terug.

"