Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Mars Mini's

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een grootverpakking met Mars Mini kopen bij 4UStore

De Mini Mars is een extra kleine candybar die in een enkele hap te verorberen is. Hierdoor is de Mini Mars een ideaal uitdeelsnoepje en wordt het bijvoorbeeld gebruikt om kindjes te plezieren of komt het al eens in combinatie met een warme chocolademelk. Elke candybar is individueel verpakt. Ze worden in zakken met 19 repen Mini Mars geleverd. En hoewel zo'n Mars mini is, bestelt u ze bij 4UStore in extra grote voordeelverpakkingen.

Net zo lekker als de grote candybar

Net zoals de reguliere candybars is ook de Mini Mars gemaakt van nougat en karamel, met daar dan een jasje van lekkere melkchocolade rondom. Door zijn klein formaat is het een verantwoorde snack, terwijl het toch heel veel energie bevat. Hoewel zo'n Mars mini is, krijgt u toch meteen een lichamelijke en geestelijke opkikker te verwerken.

Het lekkerste kindersnoep online kopen

Bij online snoepgroothandel 4UStore kunt u niet alleen de Mars mini verkrijgen. Wij hebben talloze andere chocoladesnoepen die heerlijk zijn om uit te delen. Of om ze stiekem zelf op te eten. Het gaat daarbij om chocoladesnoep van een aantal bekende merken, maar ook minder bekende chocolademerken zijn hier zeker terug te vinden. Bekijk bijvoorbeeld even het aanbod op een van de onderstaande pagina's.