Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (4)
Prijs
  1. 15
    63
Merk
  1. Celebrations (1)
  2. Mars (1)
  3. Milka (1)
  4. Toblerone (1)

Silo's chocolade

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Een silo chocolade kopen bij 4UStore

Candybars, repen of luxeverpakkingen: chocolade kent verschillende verschijningsvormen. Voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen, is een chocolade-silo de juiste keuze. Een chocolade-silo is een grootverpakking met extra veel chocolaatjes. Deze dozen met lekkere tussendoortjes zijn onder andere geschikt voor op kantoor, waar iedereen er hygiënisch van kan smullen. Ook staat een silo chocolade niet mis in de kantine. Daar kunnen de chocolaatjes bijvoorbeeld de koffie of de warme chocolademelk begeleiden. Wij verkopen uiteenlopende chocoladesilo's aan scherpe prijzen.

Een silo chocolade van Milka, Toblerone, Celebrations of een ander merk

Bij ons kunt u onder meer de silo chocolade van Milka kopen. De chocolade-silo Milka Naps Mix bevat kleine en individueel verpakte chocolaatjes van Milka. Deze chocolaatjes zijn ideaal om te serveren bij een koffie, een warme chocolademelk of andere warme dranken. Het is speciaal ontwikkeld voor in de horeca. Elke chocolade-silo bevat 1 kilogram Milka-chocolaatjes. Bij grote bestellingen rekent u uiteraard op staffelkortingen. Daarnaast is de silo chocolade Toblerone Mix box ook heel geschikt voor horecaondernemers. Heeft u wat te vieren? Dan kiest u natuurlijk voor de silo chocolade van Celebrations. En op kantoor doet de chocolade-silo Mars Miniatures Mix het dan weer uitstekend. Al deze chocoladesilo's zijn bij ons te verkrijgen en zijn gevuld met individueel verpakte chocolaatjes die langdurig houdbaar zijn.

Grootverpakkingen met chocolaatjes kopen

Als online chocoladegroothandel leveren wij grootverpakkingen met chocolaatjes van diverse merken. Het gaat daarbij niet alleen om chocoladesilo's, maar ook om chocoladerepen en chocoladesnoep die in grote hoeveelheden worden geleverd. Hieronder vindt u een aantal andere chocoladecategorieën terug die u allicht ook zullen interesseren. Lees verder op de onderstaande pagina's en bekijk de productinformatiepagina's voor meer informatie over onze producten.

"