Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Twix Mini's

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Twix Mini kopen bij 4UStore

De Twix Mini is de kleine versie van de bekende Twix-candybar, een knapperig biscuit met zachte karamel en een omhulsel van melkchocolade. Deze kleine candybars komen per 17 in een zak. Ze zijn te bestellen vanaf 20 zakken.

De lekkerste candybar in een klein formaat

De Twix Mini komt in grote zakken maar elke kleine candybar is wel telkens individueel verpakt, waardoor ze heel geschikt zijn om uit te delen. Ze hebben meteen ook de ideale grootte voor de allerkleinsten. Daarnaast is de Twix Mini een goede chocoladesnoep om bij warme melk of chocolademelk te serveren. Laat u medewerkers of bezoekers grabbelen in de snoeppot? Ook dan is de Twix Mini een uitstekende keuze. Ten slotte kunt u de zakken Twix Mini ook rechtstreeks aan consumenten verkopen. Onder andere in campingwinkels doen de zakken Twix Mini het heel goed.

Nog meer kleine snoepjes in grootverpakkingen

Bij online snoepgroothandel verkopen we de miniversies van verschillende candybars. Net zoals bij dit chocoladesnoep wordt het telkens individueel verpakt zodat ze extra lang houdbaar zijn en hygiënisch kunnen worden uitgedeeld. Op onderstaande pagina's vindt u nog meer chocoladesnoepgoed dat we zeker aanbevelen.