Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Luxe Chocolade

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Chocolade cadeau kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je nu ook een chocolade cadeau kopen. Ideaal als relatiegeschenk of om het personeel te plezieren. We zetten hierbij in op bekende merken zoals Merci en Côte d’Or, maar hebben uiteraard ook andere varianten beschikbaar. Het chocolade cadeau komt in luxueuze verpakkingen en is ideaal om weg te geven.

Chocolade cadeau voor het personeel: een goed idee?

Een klein geschenkje is altijd een goed idee. Dankzij onze voordelige staffelkorting en het feit dat je bij ons een grootverpakking chocoladegeschenk vinden kan, is dat helemaal het geval. Het is bovendien een ideale manier om de vrije ruimte optimaal te benutten, bijvoorbeeld op het einde van het jaar. Het feit dat die vrije ruimte tegenwoordig ook gewoon voor het gehele bedrijf mag worden bijgehouden, maakt een chocolade cadeau van 4UStore des te interessanter. Bij ons krijg je alles immers gewoon mooi op één factuur, waardoor de administratie een stuk eenvoudiger wordt.

Op zoek naar een geschikt chocolade cadeau voor het personeel? Kies voor het Merci chocolade cadeau voor een bijzondere bedanking, bijvoorbeeld bij het behalen van een doelstelling. Bij feestelijkheden kan je dan weer kiezen voor het chocolade cadeau van Celebrations.

Chocolade cadeau voor relatiegeschenken: doen of niet doen?

Een chocolade cadeau voor het personeel is altijd een goed idee. Omdat het om chocolade gaat, plaatst de Belastingdienst het onder de noemer “representatiekosten”. Hierdoor zijn ze grotendeels fiscaal aftrekbaar. Bij zakelijke klanten kan je in sommige gevallen ook nog eens de btw aftrekken. Hier is een en ander natuurlijk afhankelijk van de waarde van de totale som aan relatiegeschenken gedurende dat jaar.

Op zoek naar een geschikt chocolade cadeau voor jouw relatiegeschenken? Kies dan steeds voor een stijlvol cadeau. Onder andere het chocolade cadeau van Merci is een aanrader. Bij ons is dergelijke chocolade ook als grootverpakking chocoladegeschenk verkrijgbaar.