Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Merci

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Merci chocolade kopen bij 4UStore

De Merci chocolade is ideaal als bedankje. Een bedankje voor de stagiaire, een bedankje op secretaressedag of een bedankje voor de poetsvrouw. Eigenlijk is er altijd wel een goede reden voor een grote doos Merci. Enkel de hond krijgt het maar beter niet op werelddierendag. Bij ons koopt u deze luxechocolade in ieder geval aan extra scherpe prijzen en in grootverpakkingen in. Zo heeft u altijd een voorraadje voor een spontaan bedankje.

Verschillende soorten Merci chocolade

Er zijn verschillende soorten Merci chocolade waardoor u gerust kunt afwisselen. Zo is er de blauwe doos Merci chocolade met melkchocolade, de bruine doos Merci chocolade met pure chocolade, de groene doos Merci chocolade met knapperige chocoladespecialiteiten en de gouden doos luxechocolade met vier chocolademoussedelicatessen. Is de keuze te moeilijk? Dan kiest u toch voor een rode grote doos Merci waarin niet minder dan acht verschillende chocoladespecialiteiten worden gecombineerd!

Andere mooie geschenkjes kopen bij 4UStore

Naast deze luxechocolade kunt u nog wel wat andere mooie geschenkjes kopen in deze webshop. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen met de grootverpakkingen die u hier vindt. Neem in ieder geval een kijkje op onderstaande pagina's want ook daar vindt u een aantal mooie geschenkjes voor klanten, personeel en zakenrelaties.