Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Vegetarisch
  1. Ja (10)
Prijs
  1. 2
    60
Merk
  1. Cupido (1)
  2. Tony's (5)
  3. Tony's Chocolonely (4)

Pasen

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Paaseitjes kopen bij paaseieren-groothandel 4UStore

4UStore is een paaseieren-groothandel waar u uw paaseieren in een grote hoeveelheid kunt kopen. Als paaseieren-groothandel leveren wij onder meer aan kantoren, scholen en kinderboerderijen. Onze paaseitjes worden gebruikt om het personeel te plezieren, om cadeau te geven aan de kinderen in de klas of om een heus zoekfeest te organiseren. Als paaseieren-groothandel bieden we een ruim assortiment van paaseitjes aan.

De paaseieren-grootverpakking van Tony's Chocolonely

Bij het paasfeest herdenken we de herrijzenis van Jezus Christus. Al sinds de middeleeuwen eet men op die dag paaseieren. Op een hoogdag als dit zou het te gek voor woorden zijn om paaseitjes te eten die afkomstig zijn van de vernielende cacao-industrie. Net daarom hebben we bij paaseieren-groothandel 4UStore een sterke focus op de paaseitjes van Tony's Chocolonely. Tony's Chocolonely is een revolutionaire speler op de chocolademarkt en wil de cacao-industrie voor eens en voor altijd veranderen. Dat doet het onder andere door zelf het goede voorbeeld te tonen.

Indien u kiest voor een paaseieren-grootverpakking van Tony's Chocolonely ontvangt u bij uw paaseieren een grote hoeveelheid voldoening, zeker als u weet dat de cacaoboeren een eerlijke prijs krijgen voor hun harde werk. Naast klassiekers als melkeitjes, pure eitjes en witte eitjes verkopen we van dit merk ook bijzondere varianten, bijvoorbeeld met karamel en zeezout. En als u niet kunt kiezen, gaat u toch gewoon voor een assortiverpakking!

De lekkerste chocolade voor op paasfeestjes

U kunt niet alleen voor al uw paaseieren groothandel 4UStore inschakelen, maar ook voor talloze andere cacaoproducten die een paasfeestje altijd wel dat tikkeltje meer bezorgen. Daarbij kunt u niet alleen kiezen voor de chocoladeproducten van Tony's Chocolonely. We bieden namelijk ook chocoladerepen aan van merken als Côte d'Or, Verkade, Toblerone, Milka en Cadbury.