Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Corona Sneltest

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sneltest corona kopen bij 4UStore

Het coronavirus blijft om zich heen grijpen. Al sinds het begin van de coronacrisis raadt de WHO landen aan om te testen en nog meer te testen. Waar coronatests toen nog door laboratoria dienden te worden uitgevoerd, kunt u nu ook met een zelftest corona op het spoor komen. In de praktijk kan zo'n sneltest corona vaststellen binnen een kwartier. Het geeft dan aan of er een vermoeden op besmettelijkheid of aanwezigheid van SARS-CoV-2 is.

Zelftest corona: eenvoudig in gebruik en uiterst doeltreffend

U kunt bij ons onder meer de Joinstar zelftest kopen. De Joinstar zelftest corona werkt door middel van een gebruiksvriendelijke en niet-invasieve monsterafname waarbij minstens 0,2 ml speeksel nodig is. De Joinstar zelftest corona is eenvoudig uit te voeren door de stappen in de meegeleverde handleiding te doorlopen. Voor een betrouwbaar testresultaat is het belangrijk dat deze stappen nauwgezet worden gevolgd. De Joinstar zelftest corona levert na ongeveer tien tot vijftien minuten resultaat op en werkt ook bij het vaststellen van de verschillende mutanten. Deze Joinstar test doet dit met een bewezen nauwkeurigheid van 96,67%. De Joinstar zelftest corona beschikt dan ook over de nodige certificaten en voldoet aan alle minimumeisen. Een positieve coronatest geeft aan dat er een ernstig vermoeden is van besmettelijkheid en aanwezigheid van SARS-CoV-2. Na een positieve coronatest is het dan ook raadzaam om contact op te nemen met de huisarts en om in zelfisolatie te gaan.

Verantwoord met een sneltest corona opsporen

De Joinstar zelftest corona helpt de veiligheid te vergroten omdat het coronabesmettingen in een vroeg stadium opspoort. Het gaat om zogenaamde antigeentesten. Deze zijn echter minder accuraat dan de resultaten van een coronatest in de teststraat. Bij bestaande coronaklachten, bij een terugkeer uit een hoog-risicogebied of wanneer iemand dichtbij een besmet persoon is geweest, is het dan ook nog steeds noodzakelijk om een testafspraak te maken bij de GGD. Ook alle andere veiligheidsmaatregelen dienen nog steeds te worden gerespecteerd, zoals het ontsmetten van de handen, het goed ventileren van ruimtes en dergelijke meer.