Onze andere webshops

Koffiebekers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Disposable drink- en soepbekers zijn een uitkomst. Het bespaart u afwas en is niet meer milieubelastend dan het gebruiken van servies. Wij leveren bekers in diverse formaten, met design of onbedrukt. Handig voor op kantoor of een feestje of barbecue met vrienden en familie. De drink- en soepbekers zijn verkrijgbaar in plastic of karton. 

Dikke kartonnen bekers: houd de warmte in jouw beker

In ons assortiment kartonnen bekers werd uitdrukkelijk gekozen voor kwalitatieve producten. Zeker bij het serveren van warme dranken is het van uitermate belang dat het gaat om dikke en stevige kartonnen drinkbekers. Door hun stevige en dikkere wand voelen deze kartonnen bekers niet alleen prettiger aan, maar bovendien houden ze de warmte goed vast en geven ze het niet door aan jouw handpalm. Benieuwd naar de kenmerken van ons assortiment aan kartonnen drinkbekers en kartonnen drinktassen? Lees verder en samen ontdekken we wat 4UStore u te bieden heeft.

Geschikt voor warme dranken

Inderdaad, alle kartonnen bekers in bovenstaand assortiment voldoen aan deze voorwaarde. Of het nu gaat om koffie, chocolademelk of soep: deze kartonnen bekers houden de warmte efficiënt weg uit jouw handpalm.

Verschillende inhouden voor verschillende toepassingen

Bij ons niet één universeel formaat dat voor het merendeel van de toepassingen niet volstaat. Nee, wij kiezen uitdrukkelijk voor verschillende formaten kartonnen drinkbekers die elk aansluiten binnen een specifiek toepassingsgebied. Onderstaand overzicht schept duidelijkheid omtrent de toepasbaarheid van onze verschillende kartonnen drinktassen:

 • Kartonnen drinktassen à 175 ml/180 ml: Een kleinere variant, vaak gebruikt voor ‘kleine koffies’, zoals: Caffè Ristretto of Caffè Espresso.
 • Kartonnen drinktassen à 237 ml/250 ml: Geschikt voor normale koffie, melkgerechten of soep.
 • Kartonnen drinktassen à 300 ml: Geschikt voor grotere hoeveelheden, bv. voor chocolademelk met slagroom of voor een dubbele koffie.

Kartonnen drinkbekers voor allerhande toepassingen

De kartonnen drinkbekers in deze webwinkel zijn bruikbaar voor allerhande warme toepassingen. Daarom werd ook uitdrukkelijk gekozen voor kartonnen drinkbekers met afwijkende designs. Afhankelijk van de geserveerde dranken hebt u telkens de keuze uit volgende kartonnen drinkbekers:

 • Kartonnen drinktassen voor Koffie: Cafe Auberge, Caffé kartonnen koffiebekers, Douwe Egberts kartonnen drinkbekers.
 • Kartonnen drinktassen voor (Chocolade)Melk: I’m a Hot kartonnen bekers, kartonnen bekers met ruit .
 • Kartonnen drinktassen voor Soep: Cup a soup
 • Kartonnen drinktassen voor Thee: kartonnen bekers met ruit.

Kartonnen drinkbekers en ecologie

Er wordt heel vaak kritiek gespuid naar kartonnen bekers, zo zouden ze slecht voor het milieu zijn. Uiteraard dient dat enige relativering te krijgen. Disposables zijn inderdaad nadelig voor het milieu en zijn voor dagelijks gebruik niet aan te raden. Door echter te kiezen voor kartonnen bekers (in plaats van hun plastic variant) verlaagt u de druk op het milieu drastisch. Bovendien nemen wij steeds een biologisch alternatief op in ons assortiment. Bio-afbreekbare kartonnen drinkbekers worden gemaakt op basis van hernieuwbaar en natuurlijk materiaal afkomstig van planten, bomen of reststromen. Niet enkel wordt de druk op het milieu en de natuurlijke bronnen drastisch gereduceerd, bovendien zijn deze biologische kartonnen drinktassen ook afbreekbaar indien ze achterblijven in de natuur (wat je uiteraard geen uitvlucht mag geven om ze niet in de vuilbak te deponeren).