Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Biologisch afbreekbaar
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 13
    42
Merk
  1. Depa (1)
  2. Douwe Egberts (2)
  3. Merkloos (3)
Materiaal
  1. Karton (1)
  2. PS Plastic (1)

Deksels voor koffiebekers

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Wanneer u onderweg in de kiosk een lekkere, thee of warme chocolademelk koopt is een deksel allesbehalve een overbodige luxe. Neem altijd een deksel mee is het advies. U wilt namelijk niet haasten voor de trein of bus en vervolgens volledig onder de chocolademelk zitten. Daarnaast zorgt een deksel ervoor dat u drankje langer warm blijft. Vooral in de winter is dit handig. De deksels zijn allen voorzien van een handige drinkopening. Zo hoeft u het deksel niet te verwijderen om uit uw beker te drinken.

Bekerdeksels kopen bij 4UStore

Voor sommige drankjes is een deksel onnodig. Voor andere drankjes is de combinatie van een beker met deksel dan weer een must. Denk bijvoorbeeld aan een meeneemkoffie waar het hete drankje niet over de eigen handen mag worden gemorst. Indien hier gekozen wordt voor een beker met deksel speelt men op veilig. Bovendien heeft een beker met deksel nog een aantal andere voordelen. Zo blijft de koffie heerlijk lang warm.

Bij 4UStore kan je verschillende bekers en deksels kopen. We beperken ons hierbij lang niet alleen tot plastic bekers met deksel. Ook een kartonnen beker met deksel is bij ons gewoon verkrijgbaar.

Welke beker met deksel kopen?

In de eerste plaats moet je nagaan welke beker je nodig hebt. Bij 4UStore vind je bijvoorbeeld niet alleen drinkbekers maar ook kartonnen koffiebekers en soepbekers. Elke beker heeft hierbij z’n eigen kenmerken. Voor hete dranken wordt echter vaak gekozen voor kartonnen bekers, maar ook plastic bekers met deksel zijn verkrijgbaar. Na de keuze voor een geschikte beker moet je natuurlijk nagaan of je zo’n beker met het deksel combineren kan. Of een combinatie van een beker met deksel al dan niet mogelijk is, is immers afhankelijk van het type beker. Daarom hebben wij bij elk deksel steeds aangegeven om welk type het gaat en waarmee je het kan combineren. Bij twijfel over de geschiktheid van een beker met deksel mag je uiteraard steeds contact opnemen met onze klantendienst. Wij helpen jou graag verder en gaan voor jou op zoek naar de best geschikte beker met deksel.

Beker met deksel kopen: de verschillende types

Geen enkel type beker met deksel is identiek. Dat wordt al snel duidelijk indien je het assortiment van 4UStore nader bekijkt. Zo kan je niet alleen een onderscheid maken tussen een kartonnen beker met deksel enerzijds of plastic bekers met deksel anderzijds, maar ook op basis van het type deksel. Zo zijn sommige deksels voorzien van een opening voor een roerstaafje, terwijl anderen rekenen op een opening voor een rietje. Zelfs een beker met een deksel voorzien van een drinktuitje, behoort tot de mogelijkheden!