Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 82
    83
Merk
  1. Meesterschap (1)
Materiaal
  1. Karton (1)
Inhoud
  1. 180 ml (1)

Automaatbekers

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Plastic koffiebekers kopen bij 4UStore

Sommigen drinken hun koffie het liefst uit kartonnen koffiebekers, terwijl anderen dan weer zweren voor plastic koffiebekers. Dat mag dan ook niet verwonderen want zowel papieren als plastic koffiebekertjes hebben stuk voor stuk hun eigen voordelen. Hieronder lees je wat de voordelen van plastic koffiebekers zijn en welke plastic koffiebekertjes je bij 4UStore verkrijgen kan.

Voordelen van plastic koffiebekers

Plastic koffiebekers hebben een licht gewicht waardoor ze eenvoudig te verplaatsen en te stockeren zijn. De verzendingskosten blijven beperkt en ze zijn ook heel goedkoop. Hiernaast zijn plastic koffiebekers heel stevig en slijten ze niet snel. Vooral die stevigheid vinden consumenten heel belangrijk. Plastic koffiebekertjes zijn bovendien vrij duurzaam en je kan ze recyclen, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu. Een onderzoek van TNO toonde zelfs aan dat plastic koffiebekers minder belastend zijn voor het milieu dan mokken op basis van keramiek.

Ook zijn plastic koffiebekers heel hygiënisch, daar ze waterafstotend werken en bacteriën geen kans geven. Tot slot kan je dan weer rekenen op de voordelen die je van disposables gewoon bent: je hoeft de plastic koffiebekertjes niet af te wassen en dat zorgt toch voor een groot gebruiksgemak. Natuurlijk geldt dat laatste voordeel ook gewoon voor kartonnen koffiebekers die je overigens ook kan verkrijgen in deze webwinkel.

Welke plastic koffiebekers kopen?

Bij 4UStore kan je verschillende soorten plastic koffiebekers kopen. Denk bijvoorbeeld aan plastic koffiebekers voor gebruik in automaten. Zij komen in uiteenlopende uitvoeringen gaande van 150 ml tot 180 ml en zijn speciaal gemaakt voor automaten. Zo verkleven ze niet en staan ze een efficiënte werking toe. Hiernaast vind je ook plastic comfort cups en kunststof inzetbekerhouders. Zij zijn voorzien van een hoorntje en liggen goed in de hand. Dat maakt het hanteren van deze plastic koffiebekertjes veel eenvoudiger. En zo wordt morsen voorkomen. Handig toch, zo’n plastic koffiebekers?

"