Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Biologisch afbreekbaar
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 52
    54
Merk
  1. Cup-a-Soup (1)
  2. Effe Soep (1)
Materiaal
  1. Karton (1)

Soepbekers

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Soepbekers kopen bij 4UStore

De beste soep drink je uiteraard uit een bijpassende soepbeker. Plastic of karton? Dat is natuurlijk jouw keuze. Bij 4UStore kan je verschillende soorten soepbekers kopen. Denk bijvoorbeeld aan de automaatbeker van Cup a Soup (incl. roerstaafjes) of de verrassende automaatbeker van Tasty Soup. De voordelen van het gebruik van zo’n automaatbeker? Dat geven we hieronder voor jou aan. Ook lichten we ons assortiment soepbekers voor jou toe.

De voordelen van een automaatbeker

Waarom wij voor onze soepbekers een automaatbeker kiezen? Omdat zo’n automaatbeker op een aantal gunstige eigenschappen mag rekenen. Zo is een automaatbeker altijd stevig ontworpen. Niet onlogisch want het moet de grillen van de machine moeiteloos weten te doorstaan. Ook wanneer je niet over een automaat beschikt, bewijst een automaatbeker dus zijn meerwaarde. Hiernaast beschikt de automaatbeker over een ideaal volume. Gebruik je een automaat? Dan is een automaatbeker natuurlijk ontworpen om interne verkleving te voorkomen. En zo blijft jouw automaat steeds functioneren.

Welke soepbeker kopen bij 4UStore?

Bij 4UStore vind je diverse soorten soepbekers. In de eerste plaats is er de soepbeker van Tasty Soup. Deze soepbekers hebben een volume van 250 ml en komen in trays van 50 stuks. Het gaat om een grootverpakking soepbekers want elke doos bevat maar liefst 20 pakken van 50 stuks. Dat zijn niet minder dan 1.000 soepbekers! Over een bulkverpakking soepbekers gesproken…  Hiernaast kan je bij ons ook de automaatbeker van Cup a Soup kopen, vernoemd naar de heerlijke instant soep van Cup a Soup. Deze soepbekers hebben een volume van 175 ml en komen eveneens per 1.000 stuks. Roerstaafjes kan je natuurlijk apart kopen, maar we hebben ook een leuke combideal. Bij deze combideal krijg je bij elke automaatbeker van Cup a Soup een bijpassend roerstaafje. Consulteer de productpagina voor meer informatie.

Twijfel je over de compatibiliteit met jouw automaat? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Zij gaan een en ander voor jou na.

"